Büyük gün 27 Mayıs

Sarı-Lacivertliler teknik direktör için kararını kupa sonrası verecek. Kupa giderse Pereira ile yollar ayrılacak. Fener, Van Persie’yi ise satmama kararı aldı... Gökhan ve Topal ile de 27 Mayıs’ta masaya oturulacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2016 Güncelleme 19 Mayıs 2016, 00:00
Büyük gün 27 Mayıs

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezon için önemli kararlar almaya hazırlanan Fenerbahçe Yönetimi, Türkiye Kupası finalini bekliyor. Antalya'da 26 Mayıs'taki kupa maçı sonrası 27 Mayıs'ta İstanbul'da Pereira ile bir araya gelecek olan Sarı-Lacivertli yönetim, Portekizli teknik adam için kesin kararını bu tarihte verecek. Türkiye Kupası'nın kazanılması halinde Pereira'nın kalma ihtimali artacak. Aksi halde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Portekizli hocayla yolları ayırması bekleniyor. Fenerbahçe, Van Persie için de kesin kararını verdi. Hollandalı oyuncunun son haftalarda artan formu nedeniyle takımda kalmasına karar verildi. Başkan Yıldırım'ın Luis Nani'yi de Çin'e satma kararı aldığı öğrenildi. Nani'nin yerine Feghouli'yi düşünen yönetim bu kez nokta transferler yapacak.

GÖKHAN&TOPAL DA GÖRÜŞME ODASINA
Kadlec, Sparta Prag ile anlaşırken, Fenerbahçe Yönetimi, Meireles, Mehmet Topuz, Fabiano, Ba, Alves, Caner Erkin, ve Markovic'le de yolları ayıracak. Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ile kupa maçının ardından 27 Mayıs'ta bir görüşme gerçekleştirilecek. Sarı-Lacivertliler, Pereira'nın durumunun netleşmesinin ardından gelecek sezonun yapılanması için de düğmeye basacak.