Organize işler bunlar!

F.Bahçe'yi katleden Sloven hakem Damir Javor, Ruslar'ın önderliğindeki VTB Ligi'nde düdük çalıyor. Saha kenarında F.Bahçeli Kalinic'e saldıran kişi ise VTB'nin CEO'su, yani Javor'un maaşını ödeyen iş adamı Kushchenko. Kushcenko'nun yanındaki kişi ise Rus milyarder ve VTB'nin sponsoru Konov... Aynı zamanda Putin'in kankası olan Konov'un CSKA'nın şampiyonluğunu organize ettiği ileri sürülüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2016 Güncelleme 17 Mayıs 2016, 02:01
Organize işler bunlar!

İÇİNDEKİLER

THY Avrupa Ligi finalinde şampiyonluğu hakem faciasıyla kaybeden Fenerbahçe'de büyük isyan var ancak olayın perde arkasındakiler Sarı-Lacivertli temsilcimizin nasıl doğrandığının belgesi gibiydi. 3. periyotta çizginin kenarında koşan Nikola Kalinic'i iten kişi Ruslar'ın önderliğindeki VTB Basketbol Ligi'nin CEO'su Sergey Kushchenko çıktı. Maçı katleden hakem olan Slovenyalı Damir Javor'un da bu ligde düdük çaldığı dikkate alındığında Kushchenko için Javor'un maaşını ödeyen kişi denmesinde hiçbir sakınca yok. Fenerbahçeli basketbolcu ve idareciler bu kişinin salon dışına alınmasını talep etmiş ama hakemler hiç de oralı olmamıştı. Olayın içinde bir kişi daha vardı. VTB'nin sponsoru olan Rus milyarder Dimitry Konov Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yakın ilişkileri olan bir isim. Bu isimlerin ağırlıklarını koyarak şampiyonluğu organize ettiği iddia ediliyor.

DE COLO'YA STEPSİ ÇALSA ŞAMPİYONLUK FENER'İN
Hakem triosu içinde Rusya Ligi'nde düdük çalan Sloven hakem Damir Javor, inanılmaz hatalı kararlara imza attı. İtalyan hakem Lamonica da ona ayak uydurmaya çalışan bir diğer hakem oldu. Çalınmayan hatalı yürümeler, verilmeyen fauller ve Fenerbahçe'nin aleyhine verilen adeta CSKA'nın imdadına yetişen faul kararları büyük tepki uyandırdı. En kritği ise normal sürenin bitimine 7 saniye kala De Colo'ya çalınmayan hatalı yürüme ve uzatmada Sloukas'a yapılan bariz fauldü.



HAKEMLER İKİSİNİ DE SAHADA TUTTU
Maçın başhakemi Lamonica ile birlikte Damir Javor Fenerbahçeli basketbolcu, ve yöneticilerinin ısrarlarına rağmen ne Dimitry Konov'u ne de Sergey Kushchenko'yu sahadan atmadı, atamadı! Maçın tamamanı saha kenarından izlemeye devam ettiler.


TEBRİKLER RUS BASINI!
CSKA Moskova'nın şampiyonluğuna geniş yer ayıran Rus basını, hakem hatalarının hiçbirine değinmedi. Yani Rus basınına göre her şey normal ve yolundaydı!

LAMONİCA BİLE GÖLGEDE KALDI
F.Bahçeliler maç öncesi Lamonica'nın düdüklerinden korkuyordu. Ama Javor, İtalyan hakemi bile gölgede bıraktı.