PFDK cezayı kesti! 4 maç seyircisiz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2016 Güncelleme 04 Mayıs 2016, 01:00
PFDK cezayı kesti! 4 maç seyircisiz

İÇİNDEKİLER

Profesyonel Futbol Ceza Kurulu dün toplanarak Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar hakkında kararını verdi. Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi Avni Aker Stadı'ndan ağırladığı maç 89. dakikada sahaya giren seyircinin hakemi dövmesiyle yarıda kalmıştı. Dün toplanan TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) , "Taraftarların neden olduğu saha olayları" nedeniyle 4 maç kendi sahasında seyircisiz oynama ve 750 bin para cezası verdi. Aynı maçtaki çirkin ve kötü tezahüratın ikinci kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50 bin ve maça gelen tüm seyircilerin bir maçlığına bloke edilmesine karar verdi. Karadeniz ekibi spor ahlakına aykırı pankart ve stada usulsüz seyircisiz alınmasından dolayı da 125 bin TL ceza aldı.

2 MAÇIN CEZASI BU SEZON!
Trabzonspor Kulübü'nün açıklanan bu cezaların ardından Tahkim Kurulu'na başvurup başvurmayacağı henüz açıklanmadı. Trabzonspor 4 maçlık seyircisiz oynama cezasının 2'sini bu sezon çekecek. 2'si önümüzdeki sezona kalacak. Ayrıca maça gelenlerin elektronik biletlerinin bloke edileciği maçın cezası da önümüzdeki sezon çekilecek.

SAHAYA GİRİP HAKEMİ DÖVDÜ
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçın son anlarında bir taraftar sahaya girerek çizgi hakemi Volkan Bayarslan'ı darp etmişti