Sonuna kadar savaşacağız

Fenerbahçeli futbolcular, “Biz 3 maçı da kazanacağız. Sonuna kadar savaşacağız. Beşiktaş mutlaka takılacak” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2016 Güncelleme 02 Mayıs 2016, 00:24
Sonuna kadar savaşacağız

İÇİNDEKİLER

Pereira ve öğrencileri sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarından emin. Son iki haftada rakip filelere 7 gol bırakan Fenerbahçe'de futbolcular Gaizantep maçı sonrasında soyunma odasında önemli mesajlar verdi. Takımın tamamı, Beşiktaş'ın kalan 3 haftada mutlaka takılacağını ve kupanın Kadıköy'e geleceği görüşünde... Pereira'nın daha önce dediği, "Beşiktaş puan kaybedecek" sözleri oyuncular arasında son 3 haftaya girilirken daha da dillendirilmeye başlandı. Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarında şov yapan takımın tecrübesinin Beşiktaş'a oranla daha fazla olması da Sarı-Lacivertli oyuncuları kamçılıyor. Soyunma odasına büyük bir hırsla giren Pereira'nın tüm oyuncularla yakından ilgilenmesi ve ardından, "Ben ne dediysem o... Biz şampiyon olacağız. Çünkü biz daha iyi takımız. Sonuna kadar savaşmaya devam edelim. Zafer bizim olacak" dediği öğrenildi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN MUCİZEYE İHTİYACIMIZ YOK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Gaziantepspor maçı sonrasında önemli mesajlar verdi. Portekizli hoca, "Robin gerçekten iyi bir maç çıkardı ama takım halinde de iyi bir maç çıkardık. 3 gol attık ama 4-5 de atabilirdik bu akşam. Başakşehir maçı bizim için kilit bir maç şampiyonluk yolunda... Ama şampiyonluk için mucizeye ihtiyacımız yok" dedi. Vitor Pereira, "Ailenin bir parçası olduğu için Diego'ya sevgi göstermeliyiz. Takıma inanmalıyız" diyerek taraftarın onu yuhalamasına cevap verdi.

BİZİM PES ETTİĞİMİZi DÜŞÜNÜYORLARDI!
F.Bahçe'de Hasan Ali Kaldırım, Gaziantepspor'u 3-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu ve şampiyon olacaklarını söyledi.

ÇOK TECRÜBELİYİZ
Hasan Ali, "Şampiyonluğa inanıyoruz. 3 maçımız kaldı. Sinirlerine hakim olan, inanan takım şampiyon olacak. Biz çok tecrübeliyiz. Böyle bir şampiyonluk yarışını ilk kez yaşamıyoruz. Bazı yorumcular bizim pes ettiğimizi düşünüyorlardı. Ama biz kaybettiğimiz maçlardan sonra bile şampiyon olacağız dedik" ifadelerini kullandı.

2 TAKIM OYUNCULARI TERÖRE KARŞI BİRLEŞTİ
F.Bahçe ve Gaziantepsporlu futbolcular, sahaya çıktıkları pankartla terör olaylarına ortak tepki gösterdi. Her iki takımın futbolcuları sahaya ellerinde, "Terörü lanetliyoruz" pankartıyla çıktı.

BRUNO ALVES 100. KEZ FENER FORMASI GİYDİ
Portekizli oyuncu Alves, Fenerbahçe formasıyla 100. resmi maçını oynadı. Fenerbahçe'ye 2013 yazında Zenit kulübünden transfer edilen 34 yaşındaki futbolcu, Gaziantepspor karşısında Sarı-Lacivertli formayla "dalya" dedi.

PEREİRA SON 3 MAÇTAKİ KADROYU BOZMADI!
Pereıra Gaziantepspor'la oynadıkları maçta, ilk 11'inde değişikliğe gitmedi. Portekizli teknik adam, Spor Toto Süper Lig'deki son 3 müsabakaları Galatasaray, Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor karşılaşmalarında sahaya sürdüğü ilk 11'i bozmadı. Kadro istikrarını ligin son haftalarında sağlayan Pereira, kalede Volkan Demirel'e şans verirken, savunma dörtlüsünü Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Hasan Ali Kaldırım'dan oluşturdu.

YERLERİ DE DEĞİŞMEDİ
Savunmanın önünde Mehmet Topal ve Josef de Souza oynadı. Vitor Pereira, kanatlarda Volkan Şen ile Alper Potuk'a yer verdi. Fenerbahçe'de forvet arkasında ise Luis Nani şans buldu.

SON 3 MAÇTA HER ŞEY DEĞiŞEBiLiR
Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Gökhan Gönül son 3 karşılaşmada her şeyin değişebileceğini söyledi. Gökhan, "Şampiyonluk şansımız en az Beşiktaş kadar var" diye konuştu.

KADIKÖY'DE BÜYÜK TEPKİ
Fenerbahçe'
nin Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada Kadıköy'de Trabzonspor aleyhine tezahüratlar yapıldı.

TARAFTAR ÖFKELİYDİ
Ülker Stadyumu'nda oynanan maçın başında hakemlere karşı şiddete dikkat çekmek için '2 dakika düşün' kampanyası için oyuncular ve hakemler saha ortasında birlik ve beraberlik pozu verirken tribünlerden 'Trabzon kümeye' tezahüratları yapıldı.