Kartal inandı bir kere

Beşiktaş Kayserispor’u Gomez, Oğuzhan, Quaresma ve Cenk’le darmadağın etti. Gomez penaltıyı dışarı attı. Kartal maç fazlasıyla 2'nci F.Bahçe'nin de 6 puan önüne geçti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2016 Güncelleme 01 Mayıs 2016, 00:01
Kartal inandı bir kere

İÇİNDEKİLER

Kartal Kayserispor'u darmadağın etti. Şampiyonluk mücadelesi veren lider Beşiktaş Vodafone Arena'da konuk ettiği Kayserispor'u 4-0 yenerek çok önemli bir galibiyete imza attı. Maça hızlı başlayan Siyah- Beyazlılar aradığı golü 10. dakikada buldu. Sosa'nın sağ kanattan yaptığı ortaya uçarak kafasını vuran Gomez takımını 1-0 öne geçirdi. Beşiktaş 23'te farkı ikiye çağırdı. Gomez'in Oğuzhan'a verdiği pasta Oğuzhan ayağının dışıyla çok şık bir vuruş yaptı. Bu golle Kartal Kayserispor karşısında 2-0'lık üstünlüğü sağladı. 35'te sağ kanatta topla buluşan Quaresma rakibini geçtikten sonra sol ayakla yerden vurarak farkı 3'e çıkardı. Beşiktaş karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde tamamladı.

GOMEZ PENALTI KAÇIRDI
64'te Quaresma'nın kornerinde Olcay topa vurdu. Ancak meşin yuvarlak dışarı gitti. 68'de Quaresma Zeki tarafından düşürüldü. Kazanılan penaltıyı Gomez üstten dışarı attı. 90+1'de Sosa'nın ortasında Cenk kafayla skoru ilan etti: 4-0. Böylece Beşiktaş önemli bir engeli geçmiş oldu.

SOSA'DAN GOMEZ'E 6 GOLLÜK İKRAM
Beşiktaş' ta Sosa ile Mario Gomez ortaklığı bu sezon alınan başarılı sonuçlarda önemli rol oynadı. Arjantinli futbolcu, Gomez'in attığı gollerde 6 kez asist yaptı. Böylece hem Alman futbolcuya önemli bir katkı sağlamış oldu hem de Beşiktaş'ın aldığı başarılı sonuçlarda önemli rol oynadı.