Fenerbahçe’nin ne yaptığı bizi ilgilendirmez

Beşiktaş’ın yıldız ismi Oğuzhan, Kayserispor galibiyeti sonrası ince bir mesaj verdi. Yıldız oyuncu, “F.Bahçe’nin ne yaptığı bizi ilgilendirmez. Her şey bizim elimizde” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2016 Güncelleme 01 Mayıs 2016, 00:04
Fenerbahçe’nin ne yaptığı bizi ilgilendirmez

İÇİNDEKİLER

BEŞİKTAŞ' ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Kayserispor maçından sonra iddialı açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin ne yaptığına bakmadıklarını ifade eden Siyah-Beyazlı oyuncu, "Her şey bizim elimizde. Öyle de kalacak. Biz kendimizden eminiz. Bu yolun sonu çok güzel olacak. Galatasaray maçımız var. Derbi maçı her zaman farklı ama bizim için 3 puan önemli. Takım olarak yolun sonuna çok inandık. Güzel biteceğine inandık. İlk yarıda 3 gol attık. İlk yarıda 4-5 olurdu" ifadesini kullandı.

ÇOK İYİ PAS ALDIM
Arena'daki atmosferi öven Oğuzhan, "Kelimelere dökülecek gibi değil. Anlatılamaz. Burada yerli olarak ilk golü atan benim. Bu da büyük bir gurur. Derbilere gidiyoruz, deplasmanlara gittik ama rakip takımları burada düşünemiyorum" dedi. Attığı golde iyi bir pas aldığını vurgulayan Oğuzhan, "Dar açıdan iyi vurdum. Kaleci kapatmıştı ama gol oldu" dedi.

BEŞİKTAŞ KENDİ EVİNDE 13. KEZ KAZANDI
Beşiktaş dün ligde kendi evinde 16. maçını oynarken 13. kez kazanmayı bildi. Siyah-Beyazlılar Vodafone Arena'da çıktıkları 2. maçtan da galip ayrılmayı başardı. Kartal evinde ayrıca 1 beraberlik, 2 yenilgi aldı.

KARTAL 1903'ÜNCÜ MAÇINA ÇIKTI
Beşiktaş lig tarihinde 1903. maçına Kayserispor karşısında çıktı. Siyah-Beyazlı takım 1903. maçında Kayserispor'u farklı mağlup ederek çom önemli bir virajı kazasız atlattı.