3 yıl avantadan şampiyon oldular

Galatasaray, 3 Temmuz’u fırsata dönüştürmeyi bildi. Bütün oyuncularımızı sattık! Ezeli rakibimiz ise 3 sene avantadan şampiyon oldu. Caner konusunda gelişme yok. Yaprak kımıldamıyor. Beşiktaş'a gideceği yazılıyor. Eğer renklere bağlıysa rakip takıma gitmez...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2016 Güncelleme 01 Mayıs 2016, 00:00
3 yıl avantadan şampiyon oldular

İÇİNDEKİLER

DÜN gerçekleştirilen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nın ardından gazetecilerle konuşankonuşan Genel Sekreter Mahmut Uslu'dan özellikle Galatasaray'a şok sözler gelirken gündemi sarsacak açıklamalar yaptı. İşte Mahmut Uslu'nun sözleri: Galatasaray 3 Temmuz'u fırsata dönüştürdü. Bizim yapabileceğimiz ne var o dönem Fenerbahçe olarak? 3 Temmuz'u yaşamışız, elimizdeki silahları, kaleleri almışlar. Bütün oyuncularımızı satmışız. Galatasaray 3 sene avantadan şampiyon oldu. Bu şampiyonluklardan 90 milyon Euro aldılar. Biz 3'te 1'ini kazansak 30 milyon Euro eder. Zararımız büyük oldu.

ÖYLE YA DA BÖYLE ŞAMPİYON OLMAMIZ LAZIM!
3 Temmuz'un yaşandığı dönem ve sonrasında Beşiktaş da şampiyon olabilirdi. Biraz kafayı kullansalardı onlar da. Nasıl olacak bilmiyorum ama öyle ya da böyle bu sene şampiyon olacağız. Biz bu sezon kritik puanlar kaybettik, Beşiktaş da kaybedecek. Biz sıkıntıları çektik. Daha ne çekelim. Onun için de şampiyon olmamız lazım. Şampiyonluğa inanıyoruz.

AYSAL'A: ATEŞ ÜFLEYEREK SÖNÜYORMUŞ
3 Temmuz sonrası Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal "Ateş üfleyerek sönmez" demişti. Basket takımını 7. maça çıkarmamıştı. Bakın şimdi bizim basket takımı koçu Obradovic, Eurocup şampiyonu Ergin Ataman'ı tebrik ediyor. Ergin Ataman bizi da destekleyeceğini söylüyor. Demek ki ateş üfleyerek sönüyormuş. Söndüğünü görüyoruz.

CANER RENKLERE BAĞLIYSA BEŞİKTAŞ'A GİTMEZ
Caner Erkin konusunda henüz bir gelişme yok. Yaprak kımıldamıyor desek yeridir.. Beşiktaş'a gideceği medyada sıkça yazılıyor, çiziliyor. Eğer 'Renklere bağlıyım' diyen bir oyuncusuyla rakip takıma gitmez. Zaten gitse de o camia onu kabullenir mi? Sözleşmesi Temmuz ayından itibaren geçerli olmak üzere istediği kulübe imza atabilir.

İLLEGAL YAPININ PEŞİNDE OLACAĞIZ
Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, "Şike davasının, memleketin kurumlarının karanlık bir illegal yapı tarafından ele geçirilmeye çalışılması olduğu ortaya çıkmıştır. Hesap verene kadar takipçisi olacağız" dedi