İlk 5‘e girmek için prim verilmez

Özdoğan, ‘’Galatasaray eğer ilk 5’e girmek için futbolcularına prim dağıtacak durumda ise o konuyu konuşmaya gerek olmaz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2016 Güncelleme 27 Nisan 2016, 01:09
İlk 5‘e girmek için prim verilmez

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi ve başkan adaylarından Prof.Dr. Ahmet Özdoğan gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı. Radyospor'un canlı yayın konuğu olan Özdoğan, "Galatasaray eğer ilk 5'e girmek için futbolcularına prim dağıtacak durumda ise o konuyu konuşmaya gerek olmaz. Galatasaray'ın şu anki antrenörüne sorun 4 maçta 4 puan iyi bir şey der. O planlama yanlış. Galatasaray ilk 5'e giremediğinde veya kupayı kazanamadığında 2 sene Avrupa'ya gidemeyecek ve kaybı çok büyük olacak. 150 milyon dolar kayıp var. Bugün Galatasaray'da seçim olsa, Galatasaray'ı seven değerli yöneticiler seçime yönelseler bunlar konuşulmaz'' diye konuştu.

G.SARAY'DA KAPTANLIK DEĞERLİDİR
Sabri'nin Kasımpaşa maçındaki tutumuyla da ilgili konuşan Özdoğan, "Sabri'nin kaptanlık pazubandını Emre'ye vermesi görüntüleri izlediğimiz zaman pek inandırıcı gelmiyor. Eğer gerçekten yapmak isteseydi. Emre'yi çağırıp alnından öper, bandı Emre'ye verirdi. Galatasaray bunu değerlendirecektir. Galatasaray'da kaptanlık pazubandı çok değerlidir, onu takmak herkese nasip olmaz" dedi.

ATAMAN'A 5 YILLIK İMZA
Özdoğan, ''Ergin Ataman tarzında hocaları burada tutabilmek mümkün değil. Ben olsam 5 yıllık anlaşma yaparım" dedi.