Uyuyan dev uyandı!

Ligde 7 maçtır galip gelemeyen Galatasaray suskunluğunu kupa yarı finalinde Çaykur Rizespor karşısında bozdu. Rakibini 2 farklı yenerek finalin kapısını aralayan Cimbom şeytanın bacağını kırmış oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2016 Güncelleme 21 Nisan 2016, 00:31
Uyuyan dev uyandı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray sonunda güldü... Ligde son galibiyetini 21 Şubat'ta Trabzonspor karşısında kendi evinde 2-1'lik skorla alan Sarı-Kırmızılılar o tarihten sonra oynadığı resmi karşılaşmalarda sevinememişti. Trabzonspor maçından sonra ligde Gaziantepspor, Eskişehirspor ve Antalyaspor'a mağlup olan Cimbom Başakşehir, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe ile berabere kalmıştı. Galatasaray resmi maçlardaki suskunluğunu sonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda bozdu. Yarı final ilk maçında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek finalin kapısından dev bir adım atmayı başaran Aslan rövanş maçıka avantajlı çıkacak. Bu arada Çaykur Rizespor ile oynanan maçtan sonra açıklamada bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek maçın hakemi Ali Palabıyık'ı eleştirdi.

KIRMIZI KART HATALI
Hakan Balta'ya gösterilen kırmızı kartın doğru olmadığını vurgulayan Başkan Dursun Özbek, "Rize'nin attığı golü göremedim. Galatasaray istediği bir galibiyet aldı. Bundan sonra kazanma serimiz devam edecek. Sezon başından beri sakatlıklar, eksiklikler peşimizi bırakmıyor. Ancak biz yolumuza devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

SNEİJDER&BİLAL KISA SAKATLANDI!
Galatasaray'ın Ç.Rizespor ile oynadığı kupa maçında Sneijder ve Bilal Kısa şoku yaşandı. Kariyerinde 500. maçına çıkan Hollandalı star karşılaşmanın 23. dakikasında yaşadığı sakatlık nedeni yle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bilal Kısa da 85'te sakatlanarak çıktı. 2 oyuncunun bugün MR'ı çekilecek.