Tek hedef 1 haftada 9 puan

Kartal Başakşehir'le oynadıktan sonra çarşamba günü Mersin'i ağırlayacak. 22 Şubat'ta ise G.Birliği'ni konuk edecek. Güneş'in hedefi 9 puanla yerlerini sağlamlaştırmak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2016 Güncelleme 14 Şubat 2016, 00:00
Tek hedef 1 haftada 9 puan

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş en kritik sürece giriyor. Siyah-Beyazlılar bir hafta içinde ligde 3 karşılaşma oynayacak. Kartal bugün Başakşehir ile deplasmanda karşılaştıktan sonra 17 Şubat Çarşamba günü erteleme maçında Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek. Bu karşılaşma 5. dakikadan itibaren başlayacak. Kartal 2 maçın ardından 22 Şubat Pazartesi günü yine kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği'ni konuk edecek. 3 maçta alınacak sonuç Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını net bir biçimde ortaya koyacak. Güneş'in 3 maçta 9 puana odaklandığını ve oyuncularını bu maçlara konsantre ettiği öğrenildi. Futbolcularıyla bir görüşen Güneş'in, "3 maçta alınacak 9 puanla yarışta büyük avantaj sağlarız. Bu süreci kazasız atlatmamız gerekiyor" dediği ortaya çıktı.

KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİNİZİ ORTAYA KOYUN
Şenol Güneş futbolcularından önce Başakşehir ile oynayacakları maçı düşünmelerini isteyerek, "Başakşehir ligde 3.'lük hesapları yapan son derece güçlü bir takım. Bize karşı bir sürpriz yapmalarına izin vermememiz gerekir. Sizlerden kupada aldığınız sonucu unutmanızı istiyorum. Bu maçı kazanırsak önemli bir virajı dönmüş oluruz. Kazanmak için her şeyinizi ortaya koyun" diye konuştu.