Sneijder'dan büyük tepki!

Maçın 83. dakikasında serbest vuruşta topun başına Sneijder geçti. Ancak Selçuk'un topa vurması Hollandalı yıldızı çıldırttı. Selçuk'un serbest vuruşu kullanmasına kızan Sneijder hemen, "Beni çıkarın" işareti yaptı. Ardından Denizli Bilal'i oyuna aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2016 Güncelleme 14 Şubat 2016, 00:03
Sneijder’dan büyük tepki!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Mersin önünde aldığı 2-1'lik yenilginin şokunu yaşarken maçın 83. dakikasında yaşanan bir olay huzursuzluğu daha da arttırdı. Bu dakikada gelişen Galatasaray atağında Lorent Sadiku ceza yayı içinde Podolski'ye faul yapınca hakem Yaşar Kemal Uğurlu serbest vuruş kararı verdi. Ardından da Mersinli oyuncuya sarı kart gösterdi. Serbest atışların bir numaralı ismi olan Sneijder atışı kullanmak üzere topun başına geldi. Ancak tam vuruşu yapmak üzereyken ne olduğunu anlamadan topa Selçuk İnan vurdu. Mersin İdmanyurdu barajına çarpan top bir anda geriye döndü. Atışı Selçuk'un yapmasına çok sinirlenen Sneijder hemen kenara gelerek Mustafa Denizli'ye, "Beni çıkarın" işareti yaptı. Bunun üzerine Denizli Sneijder'i çıkararak oyuna Bilal Kısa'yı aldı. Hollandalı sinirli bir şekilde çıkarken soyunma odasının yolunu tuttu.

DENİZLİ: LİGDE CİDDİ BİR ALGI SORUNUMUZ VAR
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Mersin İdmanyurdu'na 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Bizim bugün değerlendirecek fazla bir tarafımız yok. Eleştiri dahi bazı şeyler olur, olmaz o zaman yapabiliriz. Demek ki, bizim ligde ciddi bir algı sorunumuz var lig maçlarıyla ilgili. Görüntümüz ne koşu, ne istek, ne sevgi olarak olumsuzdu" dedi.