Taraftar beni çıldırtıyor

Ülker Arena'ya gelen taraftarlar beni inanılmaz motive ediyor. Doğru zamanda doğru yerdeyim. Lig de çok önemli. Ama hepimiz Euroleage şampiyonluğunu istiyoruz. 1. önceliğimiz bu. Ortak özelliğimiz çok çalışmak... Koçumuz Obradovic ile zaten başka bir şansımız yok

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2016 Güncelleme 12 Şubat 2016, 00:00
Taraftar beni çıldırtıyor

İÇİNDEKİLER

Sadece Türkiye Basketbol Ligi'nin değil, birçok otoriteye göre THY Avrupa Ligi'nin en iyi pivotu olan Fenerbahçeli Jan Vesely, takımdaki en büyük motivasyon kaynağının taraftar olduğunu söyledi. Ateşli taraftar önünde oynamayı çok sevdiğini, kendisinin de böyle bir yapıya sahip olduğunu belirten Çek pivot, "Doğru zamanda doğru yerdeyim. Ülker Sport Arena'daki taraftarlar beni çıldırtacak derecede motive ediyor. Harika bir coach'umuz ve harika bir takımımız var. Hedeflerimiz çok büyük" dedi. Coach Obradovic'in lige çok önem verdiğini bunu her fırsatta dile getirdiği belirten Jan Vesely, "Ama hepimiz Euroleague şampiyonluğunu istiyoruz. Bizi en çok motive eden bu" diye konuştu.

TAKIM OLARAK ÇOK FAZLA ÇALIŞIYORUZ
EKPE Udoh ve Pero Antic ile pota altında çok iyi anlaştıklarını da belirten Çek pivot, sözlerine şöyle devam etti: "Ekpe'nin atletik özellikleri bana çok benziyor. Ama kendisinin çok iyi bir orta mesafe şutörü olduğunu unutmamak gerek. Antic ise çok farklı bir oyuncu. Uzak mesafelerden cezalı kesebiliyor. Aynı zamanda iyi bir takım ruhuna sahip. Ortak özelliğimiz ise çok çalışmak. Aslında takım olarak çok çalışıyoruz. Obra ile başka şansımız da yok."