Simeone bombası

Arjantin ve İspanyol basını F.Bahçe'nin Diego Simeone'nin oğlu Giovanni'yi istediğini yazdı. Gazeteler, "F.Bahçe bu transferi bitirmeye çok yakın" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2016 Güncelleme 11 Şubat 2016, 04:16
Simeone bombası

İÇİNDEKİLER

Forvet transferini sezon sonuna bırakan Fenerbahçe'de gündemdeki ilk ismin Giovanni Simeone olduğu iddia edildi. Sarı-Lacivertli yönetimin Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone'nin oğlu Giovanni Simeone ilgilenmesinin ortaya çıkması Arjantin ve İspanya'da geniş yankı uyandırdı.

Arjantin basınının önde gelen gazetelerinden La Pagina Millonaria gazetesi, Madrid doğumlu olmasına rağmen River Plate'in alt yapısında futbola başlayan ve Arjantin U-20 Takımı'nda 12 maçta 10 gol atan genç yıldız adayının River Plate tarafından Banfield'e Arjantin ekibinin asla ödemeyeceği 8 milyon dolarlık satış opsiyonu ile kiralandığı hatırlatıldı. Ancak Fenerbahçe'nin genç yıldızı istemesi durumunda bu rakamı ödeme konusunda hiçbir zorluk yaşamayacağı öne sürüldü. Bu futbolcunun gelecek vaat eden bir isim olmasının F.Bahçe'yi cezbettiği vurgulandı.

MESSİ'NİN DE FİKRİNİN ALINACAĞI ÖNE SÜRÜLDÜ
Katalan Sport gazetesi ise Fenerbahçe'nin rakamsal olarak Simeone'yi almak konusunda River Plate'yi ikna edici bir rakam masaya koyabileceğini ancak babası Diego'nun oğlunun doğru zamanda Serie A veya La Liga'da oynamasını tercih ettiğini yazdı. Sport gazetesi ayrıca Simeone'in Avrupa'da gideceği takım konusundaki kararında Messi'nin de fikrinin önemli olacağının altı özellikle çizildi.