Şimdi Fener düşünsün

Beşiktaş Başkanı, F.Bahçe'nin yenilmesinden sonra kazanmalarının önemli olduğunu söyledi. Orman, "Şimdi Fener düşünsün" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2016 Güncelleme 09 Şubat 2016, 00:44
Şimdi Fener düşünsün

İÇİNDEKİLER

Fikret Orman'ın Gaziantepspor karşısında alınan 4-0'lık galibiyet sonrası futbolcularıyla bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Beşiktaş Başkanı daha geçen haftaya kadar 2 maç oynamamaları nedeniyle herkesin Fenerbahçe'yi şampiyonlukta psikolojik olarak daha favori gördüğünü söyleyerek, "Hatta Antalyaspor maçını kazanmaları halinde biz oynamadığımız için 8 maç önümüze geçeceklerdi. Çünkü biz onlardan eksik maç oynasak da henüz rakipleri yenmediğimiz için yarışta rakibimiz şanslı gösteriliyordu. Onların kaybedip bizim kazanmamızla aramızdaki puan farkı bir anda ikiye indi" ifadesini kullandı.

SİZİNLE GURUR DUYDUM!
Orman
şimdi Fenerbahçe'nin düşünmesi gerektiğini ifade ederek, "Zirve yarışında oynanmamış 2 maçımız var. Mersin ve Trabzonspor maçlarını kazandığımız takdirde rakibimizin 4 puan önünde olacağız. Bu da bize avantaj sağlayacak. Gaziantepspor karşısında sergilediğiniz futbol beni gururlandırdı. Müthiş bir mücadele sergilediniz. Bu performansı her maçta tekrarlarsanız yenemeyeceğiniz takım olmaz. Camia olarak hepimiz size güveniyoruz. Şampiyonluk bu sezon gelecek" dedi.