Yıprandın başkan seçime git

Toplantıda mali durumla ilgili sunumun ardından eski başkanlar görüşlerini bildirdi. Mehmet Cansun, "Yıprandın başkan seçime git" ifadesini kullandı. Duygun Yarsuvat da, "Bu yönetimle olmaz seçime git" dedi. Görüşleri dinleyen Dursun Özbek de Mart'ta seçime yeşil ışık yaktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2016 Güncelleme 04 Şubat 2016, 00:26
Yıprandın başkan seçime git

İÇİNDEKİLER

Başkanlar Zirvesi dün TT Arena'da gerçekleşti. UEFA Finansal Fair Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle Avrupa'dan men cezası alma ihtimali bulunan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, eski başkan ve üst düzey yöneticilere çağrıda bulunarak TT Arena'da toplantıya davet etti. Özbek'in eski yöneticiler ile birlikte UEFA ile yapılan görüşmeler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Yaklaşık 1 saatlik sunumun ardından ilk sözü alan Divan Başkanı İrfan Aktar Riva'nın satılmasını önerdi. Eski başkanlardan Mehmet Cansun da, "Başkan çok yıpranıyorsun. Bir an önce seçim kararı almalısın" dedi. Aski başkanlardan Duygun Yarsuvat da Cansun'un fikrine katılarak, "Başkan seçime gitmelisin. Bu yönetimle olmaz" ifadesini kullandı. Eski başkanlardan Faruk Süren de bu konuda çekimser kalmayı tercih etti.

GEREKİRSE MART AYINDA SEÇİM KARARI ALIRIZ
Eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk ortak akılla hareket etmeleri gerektiğini savundu. Birlik ve beraberlik içinde olmak için dünkü toplantıyı düzenleyen Özbek ise, "Mart ayındaki Mali Genel Kurul'a kadar devam edeceğiz. Belgeleri ortaya koyarız. Gerekirse Mart ayında seçim kararı alırız" dedi. Özbek, Adnan Polat ve Ünal Aysal'ın ise yurt dışında olduğu için toplantıya katılmadığını ifade ederek, "Onlarla bir tur daha görüşme yapacağız" dedi.

GÖRÜŞLERİ TEK TEK DİNLEDİ
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek eski başkanların görüşlerini tek tek dinledi. Dursun Özbek camia içindeki kavgaların son bulmasını isterken Mart ayında seçim kararı alabileceklerinin özellikle altını çizdi.