2 santrfora sakatlanmak yasak

Ara transferde forvet alınmayınca akıllara "Fener sezonu 2 santrforla mı tamamlayacak" sorusu geldi. Pereira 2 yıldızına da sakatlanmayı yasakladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2016 Güncelleme 03 Şubat 2016, 00:39
2 santrfora sakatlanmak yasak

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna bir santrfor takviyesi yapmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Özellikle Sow'un sezon başında takımrdan ayrılmasıyla bu ihtiyaç ortaya çıkmıştı. Ancak yüksek maliyetler, UEFA'nın finansal fair play kriterleri derken Fenerbahçe ara transfer dönemini es geçti ve sezonu 2 santrfor ile tamamlayacak.

YÜKÜNÜZ ÇOK AĞIR
Bu durum Pereira'yı sıkıntıya sokmuş durumda. Pereira, Van Persie ve Fernandao'ya "3 kulvarda 2 santrforum sizsiniz ve yükünüz ağır. Kendisine iye bakın ve sakın sakatlanmayın. Size her zamankinden daha çok ihtiyacım var" dedi.

PEREİRA TEDBİRLİ DAVRANACAK
SÜPER Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda 2 santrfora kalan, Pereria Van Persie ve Fernandao'yu kullanırkan tedbirli ve tasarruflu davranacak. İki oyuncuyu bir arada kullanmamaya ve her ikisi de eşit aralıklarla oynatmaya özen göstermesi bekleniyor.

FLAMENGO FERNANDAO'YU İSTEMİŞ!
Brezilya kulübü Flamengo'nun F.Bahçe'den Fernandao'yu istediği bildirildi. Ancak zaten santrfor takviyesi yapmayan F.Bahçe bu teklifi geri çevirdi. Pazarlıklar da başlamadan bitti.

OZAN TUFAN KULÜBEYE GERİ DÖNÜYOR
DIEGO'NUN
sakatlığı döneminde 11'de şans bulan ancak ofansif açıdan yetersiz kalan Ozan Tufan'ın, Antalya maçına kulübede başlaması bekleniyor. Ozan'ın kilo problemi olduğunu ifade ediliyor.