Beşiktaş'tan Marcelo sürprizi

Beşiktaş Boyko, Alexis Delgado ve Aras Özbiliz'den sonra bir sürprize daha imza attı. Kartal Alman takımlarından Hannover 96'da forma giyen stoper Mracelo Guedes'i kiraladı. Bu transfer için Siyah-Beyazlılar'ın stoperi Milosevci takasta kullanılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2016 Güncelleme 01 Şubat 2016, 05:39
Beşiktaş’tan Marcelo sürprizi

İÇİNDEKİLER

Kartal'dan son dakika hamlesi... Ara transferde Boyko, Alexis Delgado ve Aras Özbiliz'i kadrosuna katan Beşiktaş'ta dün hareketli dakikalar yaşandı. Siyah-Beyazlı yönetim Alman Ligi takımlarından Hannover 96 forması giyen Marcelo Guedes ile her konuda anlaşmaya vardı. Brezilyalı futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katan Beşiktaş Milosevic'i de bu transferde takasta kullanacak. Siyah-Beyazlı yönetim Borsa'ya yaptığı açıklamada Marcelo ile görüşmelere başlandığını bildirdi.

PSV'DE ÇOK BAŞARILIYDI
Futbola 2007'de Brezilya Ligi takımlarından Santos'ta başlayan 28 yaşındaki futbolcu özellikle PSV'de forma giydiği dönemde performansıyla dikkatleri üstüne çekti. 3 sezon burada oynayan Marcelo ardından Hannover'e transfer oldu.Teknik Direktör Şenol Güneş'in Alexis Delgado'da ile birlikte stoperdeki alternatifleri de çoğaldı. Siyah-Beyazlı taraftarlar takımın özellikle stopere ihtiyacı olduğunu hemen hemen her fırsatta dile getiriyordu.