Takımda güç var seri devam eder

Fenerbahçe'de taşların yerine oturduğunu ve bu durumun 24 maçklı yenilmezlik serisini yaratığını söyleyen Pereira, "Takımımın gücünü görüyorum. Tecrübem bu serinin devam edeceğini söylüyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2016 Güncelleme 29 Ocak 2016, 00:41
Takımda güç var seri devam eder

İÇİNDEKİLER

Son mağlubiyetini, 27 Eylül 2015 tarihinde 3-2'lik skorla Beşiktaş deplasmanında gören F.Bahçe, o tarihten bu yana oynadığı 24 maçta 17 galibiyet 7 beraberlik alarak mükemmel bir seri yakaladı. 124 günde 13 lig, 6 kupa, 5 Avrupa maçından bileği bükülmeden ayrılan F.Bahçe'de teknik direktör Pereira, başarıyı 'taşların yerine oturmasına' bağladı. Yenilmezlik serinin takım üzerinde nasıl bir etki bırakacağı yönündeki sorumuza Pereira "Portekiz'de 2 yıl görev yaptım ve Porto ile sadece 1 mağlubiyet almıştık. O dönemde, bunun en önemli sebebi, saha içi organizasyonunu doğru kurmuş olmamızdı. Geriye sadece iyi çalışmak kaldı ve bunu başardık" dedi.

SERİ TAKIM ÜZERİNDE STRES OLUŞTURMUYOR
Fenerbahçe'deki 'namağlup' gidişat için ise Pereira "Tecrübem bana şunu söylüyor: Taşları tam anlamıyla yerine oturttuğunuzda, aynı zamanda doğru bir şekilde çalıştığınızda böyle bir serinin yakalanmaması için hiçbir neden yok. Biz taşları yerine oturttuk, iyi çalışıyoruz. Ayrıca takımın güveni yerinde. İyi sonuçlar futbolcuların moralini artırıyor. Her şey yolunda" ifadesini kullandı. Portekizli teknik adam, uzun süreli yenilmezlik serisinin takım üzerinde bir stres oluşturmadığını da sözlerine ekledi.

VOLKAN DEMİR