40 cm'lik komedi!

Vodafone Arena'da bu kez de çelik semerlerin 40 santim yüksekliği yüzünden, yeniden montaj yapılması açılış tarihini ileriye attı... 2.30'luk soyunma odası yüksekliği de Boyko ve Gomez'e küçük geleceği için yükseltiliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2016 Güncelleme 27 Ocak 2016, 01:31
40 cm’lik komedi!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın stad konusundaki şanssızlıkları devam ediyor. Ancak bazı sorunlar ise hem komedi hem de skandal niteliğinde... Soyunma odalarının yüksekliği 2.30 olarak yapıldı. Ancak sonradan uzun boylu olan futbolcular Boyko (1.94) ve Mario Gomez'in (1.85) soyunma odasında zorluk çekileceği hesaba katılarak tavanları yükseltme kararı alındı. Vodafone Arena'nın açılış tarihini ileriye atan en büyük sebeplerden birisi ise çelik semerler... Vodafone Arena'da semerlerin 40 santim yüksekliği yüzünden, yeniden montaj yapılması uzama sebebi olarak gösteriliyor. 40 santim nedeniyle semerlerin yeniden imal edildiği ve sınırı aşmayacak şekilde düzenlendiği ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre 6 kedi yolunda toplam 84 adet semer görünüyor. Semerler kaynak yapılarak takılıyor. Bu da vinçlerin Ocak sonuna kadar zeminde kalacağı anlamına geliyor ki, inşaatın uzama nedenlerinden biri olarak gösteriliyor.

İYİ HABER İSE KARTAL YUVASI'NIN ŞUBAT'TA AÇILMASI
Stattaki olumsuzluklar bunlarda da sınırlı değil. Bir diğer zorluk da kamera ve canlı yayın için yeterli görüş sağlanamaması. Stadın aydınlatmasının 3500 Lüx'lük olmadığından yeniden hesaplanacağını gösteriyor. Koltuk montajı kar yağışından dolayı yapılamıyor. Ancak Şubat sonu bitirilmesi öngörülüyor. Aydınlatma armatürleri stada getirildi. Armatürlerin yeni hesaplarla örtüşmemesi bir sorun olarak gösteriliyor ama büyük problem olmadığı da ifade ediliyor. Bu kadar olumsuzluğun yanında en güzel haber ise Vodafone Arena'daki Kartal Yuvası Şubat ayında açılacak olması.

KUPA MAÇINDA KALEDE
Beşiktaş'ın yeni transferi Boyko'nun yarın Sivas Belediye ile oynanacak olan kupa maçında kaleye geçmesi bekleniyor. Diğer yeni transfer Alexis Delgado'nun ise hazır olmadığı için bekletileceği öğrenildi.