Emekli ikramiyesi:13 milyon TL

Mustafa Denizli, 1.5 yıl için 4.5 milyon dolar alacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2015 Güncelleme 27 Kasım 2015, 02:01
Emekli ikramiyesi:13 milyon TL

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın iki yıllık sözleşme imzaladığı Mustafa Denizli'nin iki yıl için alacağı ücret belli oldu. Sarı-kırmızılı kulüple anlaşan Teknik Direktör Mustafa Denizli, 1.5 yıl için net 4.5 milyon Dolar alacak. Galatasaray'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü için, şirketimiz ile Mustafa Denizli arasında 2015-2016 ve 2016-2017 futbol sezonları için toplam 4 milyon 500 bin USD, net bedel karşılığı anlaşmaya varılmıştır" denildi.

KARA BULUT YOK HAVA SİSLİ VE PUSLU

Mustafa Denizli imza töreninde yaptığı açıklamalarda Sarı Kırmızılı camiaya önemli mesajlar verdi ve "Baskılar ve krizler olmazsa bizim farklı taraflarımız ortaya çıkmaz" dedi. İmza töreninde, 'Kara bulutları ortadan kaldırmak için planlarınız hazır mı? sorusunu yanıtlayan Denizli, "Kara bulut benim için hafif bir sis. Biz çok kara bulut gördük" ifadesini kullandı. Denizli, takımda hiç bir futbolcuya ön yargısı bulunmadığını söyledi.

ORTAK DÜŞÜNCE!

Mustafa Denizli sözlerine şöyle devam etti:, "Benim için dün söylenenler değil yarın söylenenler önemlidir. Biz ortak düşünceyi öne çekeceğiz. Bu tür konuşmaların olumlu ya da olumsuz etkilerini konuşacağız"