Süper gÜÇ

70 dakika çok etkili futbol sergileyen Fener'in gollerini Hasan Ali, Nani ve Robin Van Persie attı.. Kanarya ligde 6.5 aylık aradan sonra 3 golle kazandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2015 Güncelleme 22 Kasım 2015, 00:36
Süper gÜÇ

İÇİNDEKİLER

Kanarya idman yaptı!.. Deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşan Fenerbahçe, zor günler yaşayan rakibi çok rahat bir oyunun ardından 3-1 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi... Sarı-Lacivertliler santrayla birlikte fırtına gibi esmeye başladı. 5. dakikada Alper Potuk'un düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Diego, topu ceza alanına ortaladı. Alves'in kafa şutunda top üstten auta çıktı. 7. dakikada sol kanattan topla birlikte ceza alanına sokulan Mehmet Topal'ın pasıyla buluşan Hasan Ali sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1. 11. dakikada Nani'nin soldan ceza alanına ortasında Josef'in vuruşunda, kaleye giden topu kaleci Muammer yumruklayarak kornere çeldi. 13. dakikada Van Persie'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Alper'in sert vuruşu az farkla auta çıktı. 18. dakikada Alper'in sert şutunu kaleci Muammer topu yatarak uzaklaştırdı.

FENERBAHÇE MAÇI 56. DAKİKADA BİTİRDİ!
Fener ikinci yarıda da çok üstündü... 49. dakikada Diego'nun sol kanattan ortasında arka arka direkte Nani dokundu: 0-2. 56. dakikada Mehmet Topal'ın pasında Van Persie topu ağlara gönderdi: 0-3. 59'da Nakoulma kafa golüyle farkı ikiye indirdi: 1-3. 66. dakikada Sinan Kaloğlu'nun şutu direkten döndü. Maç da 3-1 sona erdi.