Denizli ile 3. zirve

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Antalyaspor maçı öncesi Mustafa Denizli ile bir araya gelip nabız yokladığı bildirildi. Tecrübeli teknik adamın çekincelerinin olduğu öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2015 Güncelleme 22 Kasım 2015, 00:09
Denizli ile 3. zirve

İÇİNDEKİLER

Çarşamba gecesi Galatasaray yönetiminin Hamza Hamzaoğlu'nu görevden almasının ardından teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor.
ÖZBEK, DENİZLİ'Yİ İSTİYOR

Galatasaray'
da teknik direktör konusunda dün önemli gelişmeler yaşandı. Cuma günü yapılan toplantıda yönetimde ağırlığın yabancıdan yana olmasına rağmen Mustafa Denizli isminde ısrar eden ve bu konuda da tam yetki alan başkan Dursun Özbek, Antalyaspor maçı öncesinde tecrübeli çalıştırıcı ile buluştu. Görüşmede Özbek, Denizli'yi takımın başında görmek istediklerini ilk ağızdan iletti. Ancak Galatasaray Kulübü'ne yakın kaynaklar Mustafa Denizli'nin bir takım çekincelerinin olduğu, Sarı-Kırmızılı yönetimin net bir tavır gösterememesinden şikayetçi olduğunu ifade ediyor. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Mustafa Denizli'den ilk kez bir açıklama geldi. Tecrübeli teknik direktör, Galatasaray ile şu ana kadar bir görüşmesinin olmadığını söyledi.