Temsilcilerimizin maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde L. Moskova ile karşı karşıya gelecek. Nefesler tutuldu, taraftarlar dev karşılaşmayı bekliyor. Bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe ise Kadıköy'de Ajax'ı konuk edecek. Temsilcilerimiz maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Giriş Tarihi 22 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 22 Ekim 2015, 12:39
Temsilcilerimizin maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER


UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, mücadele ettiği C Grubu'nda önemli bir sınav verecek.

BEŞİKTAŞ KAZANIRSA LİDER OLACAK?
Beşiktaş ilk maçta Skenderbeu karşısında 1-0'lık galibiyet, Portekiz takımı Sporting Lizbon karşısında ise 1-1'lik skorla ayrılarak 4 puanla grupta 2. sırada yer alıyor. Lokomotiv Moskova ise, ilk maçında Sporting Lizbon'u deplasmanda 1-3'lük skorla ve 2. maçında ise evinde Skenderbeu'yu 2-0'lık skorla yenerek grubunda 6 puanla zirvede yer alıyor.

UEFA'DAN MOSKOVA'YA TRİBÜN KAPATMA CEZASI
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Lokomotiv Moskova taraftarlarının, 1 Ekim'de Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu ile oynanan maçta yaptığı ırkçı tezahüratları görüşen kurul, Lokomotiv Moskova'nın UEFA avrupa ligi'nde Beşiktaş ile yapacağı maçta, Lokomotiv Stadı'nın kale arkası tribününün bir bölümünün kapatılmasını ve Rus kulübünün 20 bin avro para cezası ödemesini kararlaştırdı.

IRKÇILIĞA HAYIR
Disiplin Kurulu, ayrıca Lokomotiv Moskova'nın sahaya "Irkçılığa hayır" yazılı pankartla çıkmasına hükmetti. Lokomotiv Moskova taraftarları, Skenderbeu maçında "Arnavutlara ölüm" ve "Kosova Sırbistan'ındır" şeklinde ırkçı tezahüratlarda bulunmuştu.

DEV MAÇ SAAT 20.00'DA TİVİBU'DA
Siyah-Beyazlı takım, 22 Ekim Perşembe akşamı Lokomotiv Moskova deplasmanına çıkacak. Kritik mücadele TSİ 20.00'de başlayacak. Bu önemli müsabakayı futbolseverler Tivibu Spor'dan naklen izleyebilecek.


FENERBAHÇE KRİTİK DÖNEMEÇTE
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçında Ajax ile karşı karşıya geliyor. Nefesler tutuldu, taraftarlar bu dev mücadeleyi beklerken Ajax cephesinde de durumlar aynı. Avrupa arenasında olacak bu karşılaşma şifreli mi olacak? Şifresiz nasıl izlenir? Hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacak işte tüm detaylar.

MARKOVIC'İN CEZASI BİTTİ
Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u 1-0 ile geçen ve moral bulan Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmak adına kritik bir maça çıkacak. Ajax'ı kendi sahasında konuk edecek olan Sarı-Lacivertliler'de Markoviç'in 4 maçlık cezası sona erdi ve sahadaki yerini alabilecek.

TEK HEDEF 3 PUAN

Fenerbahçe Ajax maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde oldukça önemli bir mücadeleye çıkıyor. Avrupa Ligi'nde 1 puanı bulunan sarı-lacivertliler bu maçta mutlak 3 puan hedefliyor. Peki Fenerbahçe Ajax maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Taraftarlar karışlaşmanın şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyordu, işte o sorunun cevabı:


FENERBAHÇE-AJAX MAÇKI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA
Avrupa Ligi'nde gruplarda sadece bir puanı bulunan Kanarya, 22 Ekim Perşembe günü kendi sahasında Hollandalılar'ın güçlü takımı Ajax'ı konuk edecek. Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak mücadele saat 22.00'da başlayacak. Bu zorlu mücadeleyi sporseverler TRT 1 ekranlarından şifresiz bir şekilde izleyebilecekler.