Fener'in Mesut aşkı

Avrupa'nın yüksek tirajlı gazeteleri F.Bahçe'nin Mesut Özil'i bitirmek için uğraş verdiğini yazdı. Menajeri Erkut Söğüt, "Bir teklif almadık" demesine rağmen yönetim çalışmalarını gizlilik içinde sürdürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2015 Güncelleme 24 Eylül 2015, 01:17
Fener’in Mesut aşkı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Mesut Özil tutkusu bitmek bilmiyor... Başkan Aziz Yıldırım'ın en büyük hayali olan Mesut Özil'i Fenerbahçe'ye sezon sonunda transfer etme isteği isteği büyük bir gizlilik içinde sürerken, Avrupa'nın önde gelen gazeteleri de bu gelişmeyi okurlarına duyurdu. Gazeteler Fenerbahçe'nin Mesut Özil için girişimlerde bulunmaya hazırlandığını ve bunun için para musluklarının sonuna kadar açtığını öne sürdü. Gazeteler, "Mesut Arsenal'de mutlu ancak Fenerbahçe onunla çok yakından ilgileniyor. Bunun için kesenin ağzını açtılar. Sezon sonunda Arsenal'le masaya oturacaklar. İngiliz kulübünün nasıl bir yanıt vereceğini söylemek için şu an erken. Ancak önemli gelişmeler yaşanabilir" yorumunu yaptı.

FEDAKARLIK YAPILACAK
Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt ise bütün bu gelişmelerden haberdar olmadığını vurgulayarak, "Henüz bize ulaşan birşey yok" dedi. Buna rağmen Fenerbahçe Yönetimi'nin çalışmalarını gizlilik içinde sürdürdüğü ve Mesut Özil'i transfer etmek için her türlü fedakarlığın yapılacağı belirlendi. Başkan Aziz Yıldırım'ın bu transf erle bizzat ilgilendiği belirlenirken Pereira'nın da bu oyuncuyu çok istediği gelen bilgiler arasında.