Serdar Aziz savaşı!

Beşiktaş, milli stoper Serdar Aziz'e Siyah-Beyazlı formayı giydirmekte kararlı. Beşiktaş yönetimi, ilişkiler çok sıcak olmasa da Serdar Aziz için Bursa yönetimi ile temasa geçecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2015 Güncelleme 08 Eylül 2015, 02:20
Serdar Aziz savaşı!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 3 maçta attığı 10 golle dikkat çeken Beşiktaş, savunmadaki sıkıntıyı gidermek için harekete geçti. Siyah-Beyazlı ekip, milli takımın bankosu haline gelen Bursasporlu Serdar Aziz'i devre arasında kadrosuna katmak istiyor. Serdar Aziz'i Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da istediği biliniyor. Siyah- Beyazlı yönetim ihtiyacı olduğu mevkiye bu önemli takviyeyi yapmak istiyor. Beşiktaş yönetimi Ozan Tufan transferinde Bursaspor yönetimi ile sıkıntı yaşasa da Serdar Aziz'in transferi için yeniden Yeşil-Beyazlı yönetimle temasa geçecek. Bu transferi teknik direktör Şenol Güneş'in de öteden beri istediği gelen haberler arasında. Serdar Aziz'in de bu transfere sıcak baktığı ifade ediliyor.

BURSA YÖNETİMİ TEPKİDEN ÇEKİNİYOR!
SERDAR Aziz için Beşiktaş yönetimi ile bizzat Başkan Fikret Orman'ın temas kuracağı ifade ediliyor. Ancak bu transferdeki en büyük sorun Fenerbahçe ile Galatasaray'dan başka Bursaspor'un ligdeki konumu. Ligde henüz puanla tanışamayan ve birçok yıldız oyuncusunu kaybeden Burasspor'da yönetim taraftar tepkisinden çekiniyor. Beşiktaş'ın bu sorunu da aşması gerekecek gibi görünüyor.