Tamam mı devam mı!

Avrupa Şampiyonası yolunda Milli Takımımız, Letonya ile tamam mı devam mı maçına çıkıyor. Konya'da oynanacak olan karşılaşma 21.45'te başlayacak. Umutlarımızın devam etmesi için Ay-Yıldızlı ekibimizin bu maçtan 3 puanla ayrılması gerekiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2015 Güncelleme 03 Eylül 2015, 00:37
Tamam mı devam mı!

İÇİNDEKİLER

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 7. maçında bugün Konya'da Letonya ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Torku Arena'da saat 21.45'te başlayacak maçı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johannesson yönetecek. Puan kaybına tahammülü olmayan Ay-yıldızlı ekip, Letonya'yı mağlup ederek, 6 Eylül'de aynı statta karşılaşacağı kritik Hollanda maçı öncesi moral bulmak istiyor. A Grubu'nda günün diğer maçlarında Hollanda-İzlanda ve Çek Cumhuriyeti- Kazakistan karşı karşıya gelecek. Bu müsabakalar da TSİ 21.45'te başlayacak ve Türkiye için büyük önem taşıyor.

ARDA TURAN İKİNCİ YARI!
A Milli Takım'ın en önemli silahı olarak görülen Arda Turan, bugün Letonya karşısında ikinci yarıda sahne alacak. Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle forma giyemeyen ve bu nedenle maç eksiği olan yıldız futbolcunun 90 dakikayı çıkaramayacağını düşünen A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, bu nedenle Arda'yı ikinci bölümde oyuna alacak.

GÖKHAN YOK
Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Gökhan Gönül'ün yerine de sağ bekte Şener Özbayraklı forma giyecek. Orta sahada kontrolü tamamen elinde tutmayı planlayan Terim, ileride ise Burak Yılmaz'a tek forvet olarak görev verecek.