10'un adı Aslan

G.Saray Konya'da Burak, Sneijder (2) ve Semih'in golleriyle coştu. Konya'nın tek golünü Meha attı. Cimbom Carole'nin atılmasıyla son 23 dakikayı 10 kişi oynadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2015 Güncelleme 30 Ağustos 2015, 01:05
10’un adı Aslan

İÇİNDEKİLER

GALATASARAY sonunda ligde galibiyetle tanıştı. İlk 2 hafta oynadığı 2 maçta sadece 1 puan alan Sarı-Kırmızılılar çekinerek gittikleri Konya deplasmanında rakibini 4-1 mağlup ederek siftah yaptı. Maça hızlı başlayan Cimbom henüz 9. dakikada golüne kavuştu. Sabri'nin ortasında Burak'ın kafa vuruşuyla Galatasaray 1-0 öne geçti. 37'de Konyaspor'un kazandığı serbest vuruşta Meha topu Muslera'nın sağından ağlarla buluşturdu ve skor 1-1 oldu. 40'da Selçuk'un serbest vuruşunda Muslera'nın yumrukladığı top Semih'e çarparak ağlarla buluştu.
Devreyi Galatasaray 2-1 önde kapattı.

SNEIJDER 3 PUANI GETİRDİ
Karşılaşmanın 2. yarısının özellikle son bölümünde Konyaspor rakibi karşısında son derece etkili bir futbol ortaya koydu. Galatasaray özellikle 10 kişi kaldıktan sonra savunmaya daha ağırlık verdi. Konyaspor atak oynarken Sneijder 89'da attığı golle Galatasaray'ı rakibi önünde 3-1 öne geçirdi. Bu skordan sonra daha da rahatlayan Sarı-Kırmızılı ekipte Sneijder bir kez daha devreye girerek skoru ilan etti: 1-4.