Sow'dan ağlatan veda

Katar'ın Al Ahli takımına transfer olan Senegalli yıldız kulüp binasında Başkan Yıldırım ve Terraneo ile bir araya geldi. Sow ağlaya ağlaya veda ederken Yıldırım da zor anlar yaşadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2015 Güncelleme 29 Ağustos 2015, 02:11
Sow’dan ağlatan veda

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Moussa Sow'un Al Ahli takımına tansferinin netleşmesinin ardından Senegalli yıldız Sarı-Lacivertli ekibin kulüp binasında Başkan Aziz Yıldırım ve Sportif direktör Terraneo ile bir araya geldi. Terraneo, "Sow'un kalması için adeta kavga ettim ama başaramadım. Ayrılıyor olmasından dolayı üzgünüm" dedi. Daha sonra söz alan Moussa Sow konuşmasını gözyaş- ları içinde yaptı. Sow, "F.Bahçe her zaman kalbimde olacak. F.Bahçe'de yaşadıklarımı hiçbir yerde yaşamadım. Başkanımıza, Terraneo'ya, Hasan Çetinkaya'ya ve Ali Yıldırım'a ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür ediyorum" dedi. Sow'un ağlayarak sarıldığı Yıldırım'ın da gözlerinin dolduğu görüldü.

TOPLAM 17 MİLYON EURO
Yıldırım, Sow'a "Tamam ağlama. Bu kapı sana her zaman açık. Tatillerde gel, futbolu bırakınca gel" dedi. Sow'un satışından F.Bahçe'nin kasasına 16 milyon Euro girecek. Senegalli ise ekstra 1 milyon Euro alacak.

"Sadece gitmiş olmak için değil kariyerim için gidiyorum" diyen Sow, "Hatalarıma rağmen destek gördüm. Bunun için Allah'a şükrediyorum. Demek beni çok sevdiler" dedi.