Denayer Aslan'ı seçti

Marsilya ve Valencia'nın da istediği Jason Denayer , Galatasaray'ı tercih etti. 20 yaşındaki stoperi ikna eden Aslan, şimdi Manchester City'den onay bekliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2015 Güncelleme 29 Ağustos 2015, 00:19
Denayer Aslan’ı seçti

İÇİNDEKİLER

Transfer sezonunun bitmesi artık 2-3 gün kala Galatasaray ataga geçti. Beşiktaş'tan Cenk Gönen'i kadrosuna katarak yedek kaleci açığını kapatan Cimbom, stoper mevki için de transferi yüzde 90 bitirdi... İngiliz Sky Sports'un geçtiği habere göre, Manchester City'nin genç oyuncusu Jason Denayer, Galatasaray'a kiralık gitmeyi kabul etti. Ada ekibi Manchester City'nin genç oyuncusu Denayer, geçen sene Celtic'te kiralık forma giymiş ve İskoçya'da yılın genç oyuncusu seçmişti. Bu performansının ardından İngiltere, Fransa, İtalya ve İspanya'dan teklifler alan Denayer geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelip Galatasaray'la da görüş ve tribünde maçı izlemişti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ETKİLİ OLDU
20 yaşındaki Belçikalı stoperin Galatasaray'ı tercih etmesinin Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı olduğu açıklandı. Sarı-Kırmızılı ekip transferi sonlandırabilmek için Manchester City'den onay bekliyor. Galatasaray'da şimdi gözler sağ bek ve genç forvet transferlerine çevirdi. Cimbom bu mevkiiler için önünde sadece 2-3 günü var.