Lazar Markovic geliyor

Feghouli ile her konuda anlaşan Fener Valencia'nın son anda sözleşme uzatma isteğiyle şok oldu. Rota Markovic'e döndü. Zenit'den Hulk, Santos'tan Geuvanio ve Tottenhamlı Lamela da listede olmasına rağmen "Lazar Markovic'te" karar kılındı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2015 Güncelleme 28 Ağustos 2015, 01:43
Lazar Markovic geliyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe transferin son günlerinde hareketli dakikalar yaşıyor... Sow'u 17 milyon Euro'ya Al Ahli'ye satan Sarı-Lacivertliler, Feghouli transferinde büyük bir şok yaşadı. Cezayirli oyuncu ile her konuda anlaşan Fenerbahçe, Valencia'nın son dakikada yıldız oyuncuyla sözleşme uzatmak istemesi nedeniyle büyük adeta sarsıldı. Feghouli'den son dakikaya kadar haber bekleyen Sarı-Lacivertliler, dün alternatif isimlere yöneldiler. Liverpool'dan Lazar Markovic, Zenit'li Hulk, Tottenhamlı Lamela ve Santos'tan Geuvanio ile temasa geçen Sarı-Lacivertliler bütün isimlerle dün tek tek temas kurdu. Valencia'ya 8 milyon Euro bonservis yıldız Feghouli'ye de yıllık 3.8 milyon Euro teklif eden Fenerbahçe, Lazar Markovic'i ekonomik bir şekilde kiralama kararı aldı.

F.BAHÇE DÜN GECE KAP'A BİLDİRİ YAPTI
Hulk'un piyasa değerinin çok yüksek olması transferi zorlaştırırken, Sarı-Lacivertliler'in Sow'un satışından gelen parayı bu transfer için harcayabileceği ifade edilmişti. Ancak Zenit, Brezilyalı yıldızın fiyatı konusunda Fenerbahçe'den çok yüksek bir rakam talep etti. Tottenhamlı Lamela Santos'lu Geuvanio da da listedeydi. Ancak Sportif Direktör Terraneo, Teknik Direktör Vitor Pereira ile yaptığı görüşmeden sonra Sırp yıldız Lazar Markovic'te karar kaldı. Markovic'in satın alma opsiyonunun Fenerbahçe'de olacağı belirtildi. Fener dün gece KAP'a resmi açıklamayı yaptı.