Transfere Veli rötarı

Fikret Orman şu ana kadar gerekli transferlerin yapıldığını söyledi. Beşiktaş Başkanı, "Teknik heyetle görüştükten sonra ne yapacağımıza karar vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2015 Güncelleme 05 Ağustos 2015, 01:35
Transfere Veli rötarı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Kulüpler Birliği toplantısının ardından transferlerle ilgili düşüncelerini aktardı. Orman, "Önemli olan takım olmak. Beşiktaş'ta genel bir futbol kalitesi ve bir takım iskeleti var. O iskelet üzerinde gerekli transferleri ve hedeflediğimiz noktaları sezon başında açıklamıştık ve oralara gerekli transferleri yaptık" diye konuştu.

ÇALIŞMALAR ERKEN BAŞLADI
Siyah-Beyazlı ekipte 1-2 oyuncunun sakatlığının bulunduğunu ifade eden Fikret Orman, "Veli Kavlak'ın birkaç hafta içinde takıma dönmesi söz konusu. Daha takımımız kamptan yeni döndü. Teknik heyet ile bir konuşma yapmadım. Konuştuktan sonra ne yapacağımıza karar vereceğiz. Beşiktaş'ta transfer çalışmaları bir dahaki sezon için bile şimdiden başlamış durumda. Gereken neyse bunları yerine getireceğiz" dedi.

BÜTÇEYİ AŞMAK İSTEMİYOR
Fikret Orman Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Napoli'nin Türk asıllı İsviçreli futbolcusu Gökhan İnler ve Ozan Tufan'la ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Veli Kavlak'ın durumuna yakından izlettirdiği ve bu oyuncunun sağlığının erken düzelmesi durumu nda transfer yapmayacağı öğrenildi. Bütçeyi aşmak istemeyen Başkan Orman bu nedenle Veli'nin düzelmesini bekliyor.

BEŞiKTAŞ ÇOK AŞAMA KAYDETTi
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman kampın son derece yararlı geçtiğini söyledi. Siyah-Beyazlı başkan, "Beşiktaş çok aşama kaydetti. Takımda taşlar giderek yerine oturuyor. Bu sezon keyif veren bir takım olacağımıza inanıyorum" dedi.