İbrahimovic bizi aşar

G.Saray'ın İsveçli golcü için kiraladığı uçağın Fransa'da bekletildiği iddiaları ortalığı sarstı. Ancak Başkan Dursun Özbek, "İbrahimovic bizi aşar. Maliyeti çok yüksek" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2015 Güncelleme 05 Ağustos 2015, 02:15
İbrahimovic bizi aşar

İÇİNDEKİLER

Galatasaray' da İbrahimovic'in transferi başlamadan bitti. Bir haftaya yakın süreden beri İsveçli golcünün Galatasaray'a transfer olacağı haberleri taraftarda heyecan yaratmış hatta yıldız oyuncunun perşembe günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden bile geçeceği söylenmişti. Özellikle dün sabah sosyal medyada yazılanlar İbrahimovic'in geleceği yolundaki inancı daha da artırdı. Galatasaray'ın özel uçak kiraladığı ve hatta bu uçağın Fransa'da olduğu konuşulurken Başkan Dursun Özbek'in yaptığı açıklama taraftarın hayallerini tamamen bitirdi. Başkan Özbek hiçbir şekilde İbrahimovic ile ilgilenmediklerini söyleyerek, "Yazılanlar çizilenler kulübümüzün ifadeleri değil. Zlatan zaten gündemimizde değildi. Onun transfer bütçesi çok yüksek ve biz takımımızı gençleştirmeye çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

MEDEL LİSTEMİZDE BULUNAN OYUNCULARDAN BİRİ
Dursun Özbek teknik kadronun kendilerine verdiği bir listenin olduğunu hatırlatarak, "Hocamızın verdiği listenin üzerinde çalışıyoruz. Transferde daha 31 Agustos'a kadar süremiz mevcut. Medel listemizde bulunan futbolculardan biri. Bugün ya da yarın Melo'nun da durumu belli olur. Bu listenin içinde hiçbir zaman İbrahimovic olmadı. Taraftarımız merak etmesin. Transferde geç kalmış değiliz. En doğru isimleri almak istiyoruz" diye konuştu.