Bedavaya gidiyor

Galatasaray yönetimi, Felipe Melo'ya karşılık futbolcu teklif deen Inter'le anlaşma sağlayamadı. Sarı-Kırmızılılar, takımdan ayrılmayı kafasına koyan Sambacı'yı bedelsiz olarak bırakacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2015 Güncelleme 01 Ağustos 2015, 00:45
Bedavaya gidiyor

İÇİNDEKİLER

Yönetim ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun tüm baskısına rağmen takımdan ayrılma kararından vazgeçmeyen Felipe Melo artık gün sayıyor... Brezilyalı futbolcunun, Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter ile anlaşmasının ardından Galatasaray ile İtalyan kulübü arasında pazarlıklar başlamıştı. Fakat Inter, Sarı-Kırmızılılar'a para yerine takas için futbolcu teklif etmişti.

YARIN İMZAYI ATACAK
Teknik direktör Hamzaoğlu, başta Nagatomo olmak üzere Inter'in önerdiği futbolcuları takımda görmek istemediğini bir dille yönetime iletti. Galatasaray bunun üzerine İtalyan kulübünden Gary Medel'i istedi. Fakat Inter de bu teklife 'hayır' deyince görüşmeler tıkandı. Dün gelen son bilgilere göre Galatasaray yönetimi, Felipe Melo'yu bedelsiz olarak bırakma kararı aldı. Brezilyalı futbolcu yarın İstanbul'a gelecek olan Inter'le resmi sözleşmeyi imzalayacak ve İtalya'ya gidecek.