Her şey yeni başlıyor

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Alman futbolcu, "Benim için her şey yeniden başlıyor. Sakat olduğum doğru değil. Hedeflerim büyük"dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2015 Güncelleme 30 Temmuz 2015, 00:36
Her şey yeni başlıyor

İÇİNDEKİLER

Marıo Gomez'den iddialı açıklamalar... Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Alman futbolcu her şeye yeniden başlayacağını söyleyerek, "Fiorentina'da sakatlığım nedeniyle pek verimli bir sezon geçirmedim. Beşiktaş'ta çok iyi şeyler yapmak istiyorum. Büyük bir heyecan içindeyim. Kendimi enerji dolu hissediyorum. Hakkımda yapılan müzmin sakat iddiaları doğru değil. Kısa süreli sakatlıklar yaşadım. Bunlar her futbolcunun başına gelecek sıradan sakatlıklar. Şu anda bomba gibiyim. Gomez'in ölmediğini ve daha çok şeyler yapacağını herkese göstereceğim. Kim olduğumu kanıtlayacağım" ifadesini kullandı.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ KAP'A BİLDİRDİ
TÜRK futbolunun herkesin ilgisini çektiğini ifade eden Alman star "Türkiye Ligi daha kaliteli oluyor. Birçok yıldız Türkiye'de oynuyor. Bu oyuncularla büyük bir rekabete gireceğim" diye konuştu. Bu arada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Mario Gomez'in transferi ile ilgili olarak görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.