Poldi şov başladı

Podolski'nin kazandırdığı penaltıyı Emre ağlara yolladı... Alman forvet ardından çok şık bir golle siftah yaptı. Celta'ya Aspas'ın golü yeterli olmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2015 Güncelleme 23 Temmuz 2015, 00:14
Poldi şov başladı

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, 2. etap kampındaki ilk maçta Celta Vigo'yu 2-1 mağlup etti... İspanyol ekibi önünde Sarı-Kırmızılılar'ın yeni transferi Lukas Podolski ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun forvette görev verdiği Alman futbolcu 24. dakikada sahne aldı. Emre Çolak'ın ara pasına çok iyi hareketlenen Podolski kalecinin darbesiyle ceza sahasında yerde kaldı. Kazanılan penaltıyı Emre Çolak ağlara yolladı. 39. dakikada Alman futbolcu birkez daha sahneye çıktı. Eray'ın yaptığı degajda Celta Vigo defansı büyük bir hata yaptı. Topu rakibinden kurtaran Podolski çok şık bir plase ile skoru 2-0'a taşıdı.

OLCAN'IN FÜZESİ ÜST DİREKTE PATLADI
KARŞILAŞMANIN ilk yarısı bu skorla sona erdi... Hamza Hamzaoğlu ikinci devreye oyuncu değişiklikleri ile başlayınca Galatasaray'ın temposu düştü. 60. dakikada savunmanın ortasında yapılan hatayı iyi değerlendiren Aspas farkı 1'e indirdi: 2-1. 85. dakikada Olcan'ın müthiş şutu direkte patladı ve maç 2-1 bitti.