Tek seçenek Gervinho

Sağ kanada takviye yapmak isteyen Galatasaray, Gervinho ile senelik 3 milyon Euro'ya anlaştı. Sarı-Kırmızılı yönetim Fildişili futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için Roma'yla da pazarlıklarına hızv erdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2015 Güncelleme 21 Temmuz 2015, 00:00
Tek seçenek Gervinho

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transferde sağ kanada odaklandı. Bir süredir Bayern Münih'te oynayan Shaqiri'yi bitirmek için uğraşan Sarı-Kırmızılı yönetim bu transferden olumsuz sonuç alınca rotayı yeniden Gervinho'ya çevirdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun özellikle takımda görmek istediği Fildişili futbolcu ile yapılan görüşmelerde her türlü anlaşma sağlandı. Gervinho Galatasaray'la yıllığı 3 milyon Euro'ya anlaştı. Sarı- Kırmızılı yönetim İtalyan kulübü Roma ile bir kez daha pazarlık masasına oturdu. Bu transferi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bizzat yürüttüğü ortaya çıktı. Sarı- Kırmızılı yönetimin ilk önce Roma'ya, 5 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği ancak bu rakamın İtalyan kulübü tarafından yeterli görülmediği belirlendi. Roma'nın 7 milyon Euro'dan aşağı inmeyeceğini açıklaması üzerine yeniden bir değerlendirme yapan Galatasaray Yönetimi bu kez satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

TRANSFERİ DURSUN ÖZBEK YÜRÜTÜYOR
ROMALI yöneticilerin Galatasaray'a ilk önce "Gervinho'yu kiralamaya sıcak bakmıyoruz. Eğer alacaksanız bonservisiyle alın"cevabını verdiği ortaya çıktı. Ancak kendi aralarında bir kez daha Fildişili oyuncunun durumunu masaya yatıran İtalyan kulübü yetkililerinin Galatasaray'la bir kez daha görüşmesi bekleniyor. Başkan Dursun Özbek'in bu transferi bir an önce bitirerek kampta gövde gösterisi yapmaya hazırlandığı öne sürüldü. Galatasaray Yönetimi ile Roma kulübü arasında bugün bir görüşme daha yapılacağı ortaya çıktı. Gervinho'nun da gelişmeleri yakından takip ettiği ve Galatasaray'da oynamayı çok istediği gelen bilgiler arasında.