Fırtına gibi geliyoruz

Şota'nın dünyanın en iyi hocalarından biri olacağını söyleyen Hurma, "Trabzon kurulduğu günden beri hep zirveye oynadı. Biz de şampiyonluğa oynayan bir ekip kuruyoruz. Şota hoca ile el ele başarılı olacağız" diye konuştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2015 Güncelleme 05 Temmuz 2015, 00:03
Fırtına gibi geliyoruz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Hollanda kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hurma, Şota'nın Avrupa'nın en önemli teknik adamlarından birisi olacağına inandığını vurgulayarak, "Yeni sezon hazırlıkları hayırlı olsun. Trabzonspor'un beklentisi kurulduğu günden itibaren bellidir. Şampiyon olmak için yarışan bir kulüp olacağız. Sonuçta uzun süre bu yarışın içinde olan Türk futboluna renk katan yarışmacı ruhu katan bir kulübüz. Biz de bu ruhu en iyi bilenlerden bir tanesiyiz. Geçmişimizde neler yapıldığını biliyoruz. Taraftarımızın da gelecekle neler beklediğini biliyoruz. Öncelikle o ruhu buraya gelen oyuncularımıza anlatmamız lazım. Onlara 'Trabzonspor büyük kulüptür bunları yapacaktır, insanlar bizden bunları bekliyor. Fırtına gibi geliyoruz" ifadesini kullandı.

TRANSFERLER İÇİN ÇOK İYİ BİR ÇALIŞMA VAR
HURMA, transferin aslında çok kolay yapılIr bir şey olduğunu belirterek, "İnsanların istediği parayı verirsiniz veya önerilen bir oyuncuyu alırsınız hemen transfer biter ama biz kendi koşullarımızda, kendi istediğimiz oyuncuları almak istiyoruz. Tabiki bu süreç alacaktır mutlaka. Süreç alması takımımız olumsuz etkileyebilir ama bunun için yapacakbir şey yok" diye konuştu.