Atınç'a 6 milyon Euro Kartal'a piyango

Beşiktaş Atınç Nukan için Almanya 2. Lig ekibi Red Bull Leipz igile anlaştı. Alman kulübü Atınç için 6 milyon Euro ödeyecek. Böylece Kartal'ın kasasına Demba Ba ile birlikte 19 milyon Euro girmiş oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2015 Güncelleme 01 Temmuz 2015, 01:14
Atınç’a 6 milyon Euro Kartal’a piyango

İÇİNDEKİLER

BEŞİKTAŞ köşeyi döndü... Demba Ba'yı Çin kulübüne satarak 13 milyon Euro kazanan Beşiktaş'a 2. piyango da Atınç Nukan'dan vurdu. Siyah-Beyazlı takımın 21 yaşındaki oyuncusu Almanya 2. Lig ekiplerinden Red Bull Leipzig ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Beşiktaş bu transferden 5'i peşin olmak üzere toplam 6 milyon Euro kazanacak. Leipzig'e transfer olan Atınç Nukan yeni takımı ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Bu oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, "Atınç ile beraber yarın (bugün) Almanya'ya gideceğiz. 5 yıllık sözleşme söz konusu" ifadesini

96 FUTBOLCUYA BEDEL
2010'
da profesyonel sözleşme imzalayan Atınç Nukan'ın Bilic döneminde yıldızı parladı. Geçtiğimiz sezon 17 maça çıkan Atınç 12'sinde ilk 11'de görev yaptı. Bu arada Beşiktaş Demba Ba ve Atınç'ın transferinden kazasına 19 milyon Euro soktu. Bir başka deyişle Siyah-Beyazlı kulüp son 10 yıllık dönemde takımdan ayrılan 96 futbolcudan elde ettiği gelirden daha fazlasını kasasına koymuş oldu.