Elveda Demba Ba

Beşiktaş'ta 1 sezon oynayan Senegalli yıldız için anlaşma sağlandı.Transfer resmileşirken gözler yeni golcüye çevrildi. Ba'nın yerine forvette ilk adayın Yunan Mitroglou olduğu öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2015 Güncelleme 28 Haziran 2015, 01:22
Elveda Demba Ba

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ta bir haftayı aşkın bir süredir devam eden Demba Ba transferi mutlu sonla bitti. Senegalli futbolcuyu kadrosuna katmak için bir süredir girişimlerini sürdüren Çin kulübü Shanghai Shenhua hem Beşiktaş, hem de Demba Ba ile her konuda anlaşma sağladı. Çin Ligi'nde transfer dönemi bugün sona ereceği için bu transferin dün sona erdi. Shanghai kulübü Demba Ba'yı aldığını duyurdu. Siyah-Beyazlı yönetimin bu transferde 14 milyon Euro bonservis bedeli kazanacağı öğrenildi. Beşiktaş'tan yılda 2,5 milyon Euro elde eden Dem Ba yıllık 7,5 milyon Euro kazanacak. Bu gelişmenin ardından Siyah-Beyazlı yönetim forvet arayışlarına başlayacak. Siyah-Beyazlı takımda adaylar arasında Mitroglou ilk sırada yeralıyor. Golcü futbolcu için yönetimin 4 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödemeyi planladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

MITROGLOU FULHAM'DAN AYRILMAK İSTİYOR
FULHAM' ın Olympiakos'un bu oyuncuyu 1 yıl daha kiralama teklifini kabul etmediği ve Yunan oyuncuyu bonservisiyle birlikte vermeyi kararlaştırdığı belirtildi. Kariyerine Fulham'ın Premier Lig'den düşmesi nedeniyle Championship'te devam etmek istemeyen Mitroglou'nun Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ortaya çıktı. Demba Ba'nın durumu resmileştiğinden yönetim Fulham ile en kısa sürede pazarlık masasına oturacak.