Fernandao imzalıyor

Fenerbahçe Bursaspor'la sözleşmesi biten yıldız oyuncuya bugün imza attırmayı planlıyor. Yöneticiler tarafından karşılanan Fernandao, "Çok büyük hedeflerim var" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2015 Güncelleme 25 Haziran 2015, 00:00
Fernandao imzalıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe büyük bir transferi daha bitirmek üzere. Sarı-Lacivertli yönetim bir süre önce prensip anlaşmasına vardığı Fernandao'yu İstanbul'a getirdi. İtalya'dan gelen Brezilyalı futbolcu burada Fenerbahçeli yöneticiler tarafından karşılandı. Bugün sağlık testinden geçmesi beklenen Fernandao'nun imza atması da bekleniyor. Havaalanına indiğinde heyecanlı olduğu gözlenen Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe'de başarılı olacağına inandığını ifade etti. Fernandao, "Bursaspor'da başarılı bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Takımımın başarısı için elimden geleni yaptım. Fenerbahçe gibi büyük bir takımdan teklif almak beni çok mutlu etti. Ben hedefleri olan bir oyuncuyum. Bugüne kadar yaptıklarımla asla yetinmiyorum. Çok daha iyi olmak için mücadele edeceğim. Futbol bir takım oyunudur. Burada başarı bir kişiye bağlı kılınmaz. Ben Fenerbahçe'de canımı dişime takarak mücadele edeceğim. Çok iyi bir camiaya geldiğimi biliyorum. Sorumluluklarım daha da arttı. Ancak ben kendime güveniyorum. Takım arkadaşlarımızla birlikte bu takımı daha yukarılara taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız" ifadesini kullandı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK BÜYÜK HEYECAN
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacağını hatırlatan Fernandao, "Umarım Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ederiz. Ön eleme turunda güçlü rakiplerle karşılaşacağımızı biliyorum. Ancak zoru başarmak önemlidir. Biz de çok iyi bir takımız ve herkesle başa çıkacak güçteyiz" ifadesini kullandı. Fenerbahçe Yönetimi'ne de teşekkür eden Brezilyalı oyuncu, "Beni takıma kazandırmak adına her hamleyi yaptılar. Fenerbahçe taraftarının karşısına çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Türkiye'de futbol bir tutku ve büyük bir heyecan var. İspanya ve İtalya'dan farklı değil. Fenerbahçe'de her şeyimi ortaya koyarak ne gerekiyorsa yapacağım" diye konuştu.