Beşiktaş'a Güneş doğacak

Bilic'ten sonra Türk hocayla çalışma kararı alan Beşiktaş, Şenol Güneş ile prensipte anlaşma sağladı. Bugünkü kupa finalinden sonra iş resmiyete dökülecek. Güneş'in transfer listesini Fikret Orman'a verdiği de belirtildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2015 Güncelleme 03 Haziran 2015, 01:16
Beşiktaş’a Güneş doğacak

İÇİNDEKİLER

LUCESCU'dan olumlu geri dönüş alamayan Beşiktaş, son kararı verdi: Şenol Güneş.. Bursasspor'da başarılı bir sezon geçiren Şenol Güneş, 1 hafta önce Beşiktaş yönetimiyle ön görüşme yaptı. Taraftar prensipte her konuda anlaykmaya vardı. Ancak Şenol Güneş'in Galatasaray ile oynayacağı Türkiye Kupası finali nedeniyle transfer resmiyet kazanamadı. Bugün oynanacak olan Bursaspor-Galatasaray finalinden sonra taraflar son kez masaya oturacak ve küçük prüzler de giderilecek. Bursaspor'un hocası Şenol Güneş'in Perşembe günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Gençlerbirliği'nden transfer edilen Tosic'in ismini de Şenol Güneş'in yönetime verdiği ve o doğrultuda kadroya katıldığı iddia edildi. Ancak Tosic'in transferi Beşiktaş camiasında tepkilere neden oldu. Taraftarlar, "Başarılı futboluna rağmen yaşı ilerlediği gerekçisiyle Sivok'u gönderirken Tosic'i almanın anlamı ne? Beşiktaş'ın defansta aradığı kurtarıcı Tosic mi?" diyerek siyah-beyazlı yönetimi eleştirdiler.

TRANSFER LİSTESİNİ DE VERDİ

Öte yandan Şenol Güneş'in Bursaspor'dan da 2 futbolcuyu yanında götüreceği ifade ediliyor. Tecrübeli hoca, Kartal'a imzayı attığı anda Bursaspor'daki 2 öğrencisi Serdar Aziz ve Volkan Şen için girişimlere start verilecek.

1 KOLTUĞA 3 ADAY VAR!
Beşiktaş'ta
teknik direktörün yanı sıra sportif direktör arayışı da devam ediyor. Beşiktaş'ta daha önce forma giyen İlhan Mansız, Zago ve Tümer Metin'in isimleri üzerinde duran Başkan Fikret Orman ve ekibinin, bu konudaki nihai kararını henüz vermediği belirtildi. Sportif Direktör arayışıyla ilgili Beşiktaş yönetiminin Şenol Güneş ile de fikir alış verişinde bulunacağı ifade ediliyor.