Fenerbahçe'ye İtalyan modeli

Dün resmen açıklanan İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo, teknik direktörlüğe Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna taşıyan Roberto Di Matteo'yu getirmeyi planlıyor. Di Matteo olmazsa rota Spalletti'ye dönecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2015 Güncelleme 30 Mayıs 2015, 00:34
Fenerbahçe’ye İtalyan modeli

İÇİNDEKİLER

Dün Sportif Direktörlüğe İtalyan spor adamı Giuliano Terraneo'nun getirilmesiyle Fenerbahçe'de yeni bir dönem başladı. Dün resmi sözleşmeye imza atan Terrano'nun takımla ilgili olarak bilgi alma sürecine girdi. Terrano'nun takımın başına İtalyan bir teknik adam getireceği ve bu ismin Roberto Di Matteo olacağı ifade edildi. Di Mateo'nun olmasası durumunda başka bir İtalyan teknik adamın günmede geleceği, sen olarak Rus ekibi Zenit'te görev yapan Luciano Shalletti'nin de hoca adayları arasında yer aldığı öğrenildi. Terraneo'nun gelmesiyle yeni sezonda takım kimyası ve transferler de kısa bir süre içinde maaya yatırılacak. Öncelikle sözleşmesi sona eren futbolculardan kimin takımda kalacağına karar verilecek. Sportif direktör Terraneo ve yeni hoca yönetiminde bir transfer listesi hazırlanıp harekete geçilecek.

TERRANO TRANSFERLERDE ÇOK BÜYÜK KOZ OLACAK
F.BAHÇE'de ciddi bir tranfser bütçesinin hazırlacağı da gelen haberler arasında. Transferlerde sportif direktör Terraneo'nun uluslararası iletişim ve tecrübesi büyük katkı sağlayacak. 1953 doğumlu olan Terraneo, futbolculuk kariyerinde kaleci olarak görev yaptı. Torino'da uzun yıllar oynadı. Milan'la UEFA sevinci yaşadı. Sportif direktör olarak da Lazio ve Inter'de görev yaptı. Inter'de 9 yıl bu görevi sürdürdü. Inter, Milan Barcelona ve Arsenal gibi dev kulüplerle iyi ilişkileri bulunuyor.