Campbell harekatı

Taraftarına kaçan şampiyonluğu flaş transferle unutturmak isteyen Fenerbahçe, Fernandao ve Şener'den sonra Campbell ve Samed Yeşil'i de bitiriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2015 Güncelleme 29 Mayıs 2015, 04:10
Campbell harekatı

İÇİNDEKİLER

Kaçan şampiyonluğun ardından Fenerbahçe transfere hız verdi. Bursaspor'dan Jose Fernandao ve Şener Özbayraklı ile gelecek sezon için söz kesen sarı-lacivertliler, 3. bombayı da patlatmak üzere.. Fenerbahçe, Arsenal'in Kosta Rikalı forveti Joel Campell için resmen harekete geçti. Geçen sezon Villarreal'de kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki forvet oyuncu bu sezon Arsenal'e geri döndü. İlk etapta bonversi için görüşme yapılacak olan Campell için kiralık formülü de gündemde. Kaçan şampiyonluğu taraftarına unutturmak için transferde gaza basan Fenerbahçe'nin hedefinde bir genç yıldız adayının daha olduğu öğrenildi. Kanarya'nın, Almanya U19 milli takımında forma giyen ve henüz 18 yaşındayken Liverpool'a transfer olan 21 yaşındaki Samed Yeşil ile el sıkıştığı iddia edildi.

21 YAŞINDAKİ SAMED DE BİTMEK ÜZERE!
Genç yıldız dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelirken bunun Fenerbahçe ile masaya oturmak ve anlaşmanın son detaylarıni belirlemek için olduğu belirtildi. 1994 doğumlu olan Samed, Leverkusen altyapısından yetişti. 2012 yılında ilk resmi maçına çıkan oyuncu, o sezonun sonunda Liverpool'a transfer oldu. Liverpool'da ligde hiç forma şansı bulamayan Samed, Almanya'nın çeşitli yaş gruplarındaki genç milli takımlarında 34 kez oynadı, 31 gol attı.