Bize transfer değil sevgi lazım

Abdurrahim Albayrak, genç hoca ile yaptığı ilk toplantıda "Kadroyu incele devre arasında gerekli takviyeleri yapalım" dedi... Fakat Hamzoağlu, "Bize transfer değil, sevgi lazım" yanıtını verdi ve takım için en doğru teşhisi koydu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2015 Güncelleme 29 Mayıs 2015, 02:18
Bize transfer değil sevgi lazım

İÇİNDEKİLER

Prandellı'nin yerine göreve gelen Hamza Hamzaoğlu imza töreninin ardından yönetimle ilk toplantısını yaptı... Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, genç hocaya, "Kadroyu incele, devre arasında hangi takviye gerekiyorsa yapalım" dedi. Fakat Hamza Hamzaoğlu hiç kimsenin beklemediği bir yanıt verdi: "Belki uzun süredir bu camianın dışındayım. Fakat bir gün bu göreve geleceğime inanıyordum. Bu nedenle Galatasaray'ı sürekli takip ettim. Bence bu takımın kadrosu şampiyonluk için yeterli. Bizim eksiğimiz yıldız değil. Bu takıma sevgi lazım."

İŞTE HOCAMIZ
Bu sözlerin ardından Albayrak'ın yüzünde oluşan tebessüm, "İşte Galatasaray'ın hocası" der gibiydi... Hamzaoğlu 1 gün sonra Florya'da ilk idmanına çıktı ve yönetim toplantısında söylediği gibi takım ruhunu inşa etmeye başladı. Genç hoca ilk olarak işe Wesley Sneijder'den başladı. Çünkü Hollandalı yıldızın performansının takımın performansını direkt etkileyeceğini biliyordu. Fakat Hamzaoğlu'nun Dünya Kupası'nda yaptığı yorum nedeniyle ikili arasında sorun çıkacağı dedikoduları da ayyuka çıkmıştı.

EŞYALARINI TOPLA!
Hamzaoğlu
ilk idmanında sahaya adım atar atmaz yanına tercüman Mert Çetin'e, "Sneijder'i al ve yanıma gel" dedi. O anda sahadaki futbolcular ve kenardan idmanı izleyen yöneticiler meraklı gözlerle o görüşmeye odaklandı. Hamzaoğlu, Sneijder'in elini sıktı ve ardından çok ciddi bir yüz ifadesiyle, "Eşyalarını topla, gidiyorsun" dedi. Sneijder neye uğradığını anlamamıştı. Görüşmede esen soğuk rüzgar herkesin dikkatini çekmişti. Fakat önce Hamzaoğlu gülümsedi, ardından da Sneijder kahkahayı bastı. İkili bir anda sarmaş dolaş olmuştu. Hamzaoğlu'nun esprili kişiliği Sneijder'in de çok hoşuna gitmişti. Ortaya çıkan bu samimi görüntü sonrası, yöneticiler de derin bir 'oh' çekti. Hamza Hamzaoğlu ardından adım adım takım ruhunu inşa etti. Florya'da gruplaşmalar, ayrı masalarda yemek yemeler sona erdi. Oluşan bu ruh mayısta Galatasaray'ı şampiyonuğa taşıyacaktı.

BÖYLE TOPLANTI OLMAZ!
Hamza Hamzaoğlu futbolcularla yaptığı ilk maç toplantısında büyük bir şok yaşadı. Çünkü futbolcular birbirinden çok kopuk, ayrı ayrı yerlerde oturuyortu. Hamzaoğlu hemen duruma el koydu: "Böyle toplantı olmaz. Herkes bir araya gelsin" dedi ve tavrını gösterdi.

YARIN: CİMBOM'UN KADERİNİ DEĞİŞTİREN 90 DAKİKA