Babel bombası

Siyah-Beyazlılar savunmasını Tosic'le sağlama alırken Kasımpaşa ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Babel için de düğmeye bastı. İstanbul ekibine parayla birlikte Franco ve Ömer Şişmanoğlu teklif edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2015 Güncelleme 29 Mayıs 2015, 02:17
Babel bombası

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş transferde vites taktı... Siyah-Beyazlı takım şampiyonluğu kaçırmasının ardından lig bitmeden saldırıya geçti. Gençlerbirliği ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Tosic'le kesin anlaşma sağlayan Beşiktaş Yönetimi bu oyuncuya imza attırmaya hazırlanırken listesine bu kez Kasımpaşa'da 2 sezondur forma giyen Babel'i aldı. İstanbul ekibinde 2 sezondur oynayan Hollandalı futbolcu bu sezon forma giydiği 29 karşılaşmada fileleri 9 kez havalandırmayı başardı. Lacivert-Beyazlı takıma ilk teklifini sunan Siyah-Beyazlı yönetim bir miktar parayla birlikte Eskişehirspor'da oynayan Ömer Şişmanoğlu ve Pedro Franco'yu da vermenin planlarını yapıyor.

BABEL GELMEYE ÇOK SICAK BAKIYOR
KARİYERİNDE daha önce Ajax, Liverpool ve Hoffenheim gibi kulüpler olan Babel'in Beşiktaş'a sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bu transferi bizzat yürüttüğü ve en kısa zamanda sonuçlandırmayı hedeflediği ortaya çıktı. Beşiktaş Babel'i transfer ederek forvet hattını daha alternatifli yapmayı hedefliyor.