Kartal Tosic'i bitirdi!

Siyah-Beyazlı yönetim Trabzonspor'un da listesinde yer alan Tosic'e 2 yıllık sözleşme teklif etti. Transferi halinde bonservis bedeli ödenmeyecek olan 30 yaşındaki futbolcuya yıllık 850 bin Euro ödenecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2015 Güncelleme 28 Mayıs 2015, 02:13
Kartal Tosic’i bitirdi!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yeni sezon için kolları sıvadı... Siyah-Beyazlı yönetim Trabzonspor'un da ısrarlı bir şekilde kadrosuna katmak için uğraş verdiği Gençlerbirliği'nin Sırp futbolcusu Tosic ile prensip anlaşmasına vardı. Beşiktaş ile Tosic arasında yapılan görüşmelerde tek olumsuz durumun 1 yıllık opsiyon olduğu gelen bilgiler arasında. Kartal 30 yaşındaki futbolcuya 2 yıllık sözleşme teklif ederken, Tosic'in 2+1 yıllık sözleşme konusunda ısrarlı olduğu ortaya çıktı. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bu transferle bizzat ilgilendiği belirlenirken taraftarların en kısa zamanda anlaşmaya varması bekleniyor. Siyah-Beyazlı yönetimin Sırp futbolcu Tosic'e yıllık 850 bin Euro ödeyeceği öğrenildi.

HEM SOL BEK HEM DE STOPER MEVKİİNDE
BİR süre önce Trabzonspor'la anlaştığı iddia edilen Tosic henüz resmi birşey olmadığını söyleyerek kararını sezon sonunda vereceğini söylemişti. Bu sezon UEFA kriterleri ile karşı karşıya olan Beşiktaş Yönetimi'nin bonservis bedeli ödemeden alacağı oyunculara yöneldiği öne sürüldü. Bu futbolcular arasında ilk sırada yer alan Tosic hem sol bekte hem de stoper mevkiinde görev yapabiliyor.