Tek sorumlu Yıldırım

Sarı-Lacivertli taraftarlar kaçan şampiyonluğun faturasını Başkan Yıldırım'a kesti. Taraftarlar şampiyonluğun bir dizi yanlış karar ve uygulamalara dayandığına inanıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2015 Güncelleme 27 Mayıs 2015, 02:19
Tek sorumlu Yıldırım

İÇİNDEKİLER

1- BEN BU TAKIMI HOCASIZ DA ŞAMPİYON YAPARIM!
BAŞKAN Yıldırım, İsmail Kartal'ı takımın başına getirirken Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'ın takımı şampiyon yapmadığını söyledi. Bu hocaların karilerlerinde ilk şampiyonluğu olduğuna vurgu yaptı. İlk yanlış buradaydı. Bu sözleri söylerken yeni teknik direktör İsmail Kartal psikolojik olarak yıpranmaya başlamıştı bile.

2 -KARTAL TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ KUCAĞINDA BULDU!
YANAL ile yolların ayrılmasının ardından takımın basına çok çabuk bir kararla Ismail Kartal getirildi. Sivasspor'u Süper Lig'e çıkartan Kartal'ın büyük takım ve Süper Lig tecrübesi olmaması dezavantaj gibi dursa da karar bu yönde oldu. Yıldırım, "Bundan sonra basarı Ismail Kartal'ın. Basarılızlık ise benimdir" demisti.

3- EMRE VE VOLKAN'A ÇOK FAZLA TAVİZ VERİLDİ!
Ersun Yanal'ın takımdan ayrılısında basrolde oynadıgı iddia edilen Volkan Demirel ve Emre Belözoglu'nun takım içinde fazlaca kafasına göre takıldıgı ve çok da disipline uymadıgı da iddialar arasındaydı. Birçok kez sahin kesilen Başkan Aziz Yıldırım, bu iki futbolcunun saha içindeki agresifliğine çare bulamadı.

4-ARA TRANSFER DÖNEMİ NEDEN BOŞ GEÇİLDİ...
FENERBAHÇE ara transfer döneminde Erkan Zengin'e talip oldu. Trabzonspor da devre de girdi. Ama Fenerbahçe bu transferde çok ısrarcı olmadıgı gibi baska bölgelere de takviye düsünmedi. Takımın enerjisini yükseltecek taze bir kana ihtiyaç görülemedi! Yaslı kadro ligin sonunda
fiziksel düsüs içine girdi...

5- VE ERCİYES MAÇI SIRASINDA GELEN TELEFON
ERCIYES ile oynanan maçın ilk yarasında Başkan Yıldırım, menajer Hasan Çetinkaya'yı telefonla aradı. Sonrasında Çetinkaya, Kartal'a bir seyler aktardı. bit edilmesi çesitli spekülasyonlara neden oldu. Yıldırım, "Sadece hakkınızı arayın dedim" dese de bu Kartal'ın karizmasına zarar verdi.