Şener Fener'de

Bursaspor ile sözleşmesi 2016 yılında sona erecek olan Şener Özbayraklı yapılan teklife prensipte 'Evet' dedi. Bursaspor yönetimi ile masaya oturacak olan Fenerbahçe kiralık olarak oynayan Holmen'i takas için önerecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2015 Güncelleme 06 Mayıs 2015, 00:00
Şener Fener’de

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezon tarihinin en güçlü kadrolarından birini kurmak için harekete geçen Fenerbahçe. sadece yabancı değil kaliteli yerlilerin de peşine düştü. Fenerbahçe, Bursaspor'un başarılı sağ kanat oyuncusu Şener Özbayraklı ile prensipte anlaştığı bildirildi. Bursaspor ile olan sözleşmesi 2016 yılının haziran ayında sona erecek olan Şener'in de Fenerbahçe'de forma giymeyi arzuladığı ifade edildi.

MASAYA OTURACAKLAR...
Bursaspor
yönetimi ile masaya oturmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin Yeşil-Beyazlı kulübe şu anda kiralık olarak forma giyen Holmen'i takas için önereceği belirtiliyor. Ancak kulübe yakın kaynaklar Bursaspor'un sadece bu takasa razı olmayacağını üste para da isteyeceğini ifade ediyor. Şener'in transfer edilmesi durumunda Fenerbahçe savunmasının sağ kanadı ciddi bir derinlik kazanacak. Gökhan Gönül ile birlikte Şener Özbayraklı bu mevkinin yükünü paylaşmış olacaklar.

ŞENER KİMDİR?

YAŞI: 25

MEVKİ: SAĞ BEK

ÜLKESİ: TÜRKİYE

OYNADIĞI TAKIMLAR Keçiörengücü (1 sezon) Bugsaşspor (3 sezon) Bursaspor (3 sezon) 23 Ocak 1990 doğumlu olan ve 1.81 boyunda olan Şener, savunma kadar hücuma olan katkısıyla da biliniyor.