PSG'den 8 milyon

Bild gazetesi G.Saray'daki geleceği belirsiz olan Snejder için bir iddiada bulundu. Alman gazetesi PSG'nin yıldız futbolcu için 8 milyon Euro önerdiğini yazdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2015 Güncelleme 23 Nisan 2015, 00:10
PSG’den 8 milyon

İÇİNDEKİLER

Galatasaray' daki geleceği henüz kesinlik kazanmayan Sneijder'le ilgili yeni gelişmeler yaşanırken iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Almanya'nın yüksek tirajlı yayın organlarından olan Bild gazetesi, Fransız ekiplerinden Paris Sanit Germain'in Hollandalı yıldız için Galatasaray'a 8 milyon euro'luk teklifte bulunduğunu ileri sürdü. Gazete devre arasında Juventus'un 7.5 milyon euro'luk teklifini beğenmeyen Sarı-Kırmızılı ekibin yapılan yeni teklifi düşüneceğini kaydetti. Galatasaray'daki yönetim belirsizliğinden uzun bir süredir rahatsız olan Hollandalı oyuncu Sneijder'in de kendisine daha iyi bir öneri sunan PSG'ye sıcak baktığı bildirildi.

2 MAÇTA 1 GOL
Bu arada Sneijder bu sezon Türk Telekom Arena'da 20 karşılaşmada 10 gol a tarken her 2 maçta 1 kez ağları sarsmış oldu. Ancak Hollandalı futbolcu bu sezon 4 kulvarda çıktığı 17 deplasman maçında fileleri sadece 1 kez havalandırdı. Böylece Sneijder iç sahada gösterdiği başarılı performansı dış sahada tekrarlamayı başaramadı.