Beşiktaş 6 şutta Kasımpaşa'ya 5 gol attı!

Siyah-Beyazlılar, Kasımpaşa karşısında adeta çektiği her şutta ağları buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2015 Güncelleme 19 Nisan 2015, 01:13
Beşiktaş 6 şutta Kasımpaşa’ya 5 gol attı!

İÇİNDEKİLER

Aldığı 5-1'lik galibiyetle maç fazlası ve averajla liderliğe yükselen Beşiktaş müthiş bir istatistik yakaladı... Kasımpaşa önünde İsveçli Isaksson'un kalesine sadece 6 şut gönderen Siyah-Beyazlılar buna rağmen 5 kez gol sevinci yaşadı. Neredeyse çektiği her şutta golü bulan Beşiktaşlı futbolcular son vuruş konusunda müthiş bir 90 dakika çıkardı. Takım arkadaşlarına övgüler yağdıran Sosa, "Bu gece tam anlamıyla kalitemizi gösterdik. Herkes mükemmeldi" dedi.

DEMBA BA 6 HAFTA SONRA HASRETE SON VERDİ!
Kasımpaşa karşısında takımının 2. golünü atan Demba Ba hasrete son verdi... Senegalli yıldız tam 6 hafta sonra penaltı dışında gol atmayı başardı. Son haftalarda sergilediği kötü performansla eleştiri oklarının hedefi olan Demba Ba maç sonunda, "İyi oynadık ve galibiyeti hakettik. Artık rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Artık önümüzde 8 final kaldı" ifadesini kullandı.

EVLİLİK OLCAY'A ŞANS GETİRDİ
Hafta içinde Almanya'da dünya evine giren Olcay Şahan dün Kasımpaşa önünde sahanın yıldızı oldu. Çok güzel bir gol atan yıldız futbolcu, Motta ve Demba Ba'nın attığı gollerin de hazırlayıcısı olmayı başardı.